lørdag den 10. oktober 2009

Vintage fur
Jeg var forbi genbrugen igår og der fandt jeg denne fantastiske pels jakke.
Jeg ser pelsjakker og pelsfrakker alle vegne pt. især på forskellige udenlandske bloggere, men de danske bloggere er også rigtigt godt med. Så jeg har gået og luret på at investere i en lækker pels, men synes ikke at have fundet en som matchede mine forventninger uden at skulle betale dyre domme. Jeg har gået og luret lidt på HM´s bud, men synes hårene virkede korte og for polyester agtige og jeg har også kigget på den i Vero Moda efter at have spottet den på en af deres kampagne billeder, men de levede slet ikke op til kampagnebilledet IRL. Så da jeg fandt denne igår så var jeg jo solgt med det samme. Den er som ny udenpå og indvendig, dog er der gået en lille syning op i armhule, så den skal forbi en buntmager. pga. fejlen fik jeg nedslag i prisen, så den kostede det samme som en cardigan fra Hm. Den lugter slet ikke af våd hund eller af genbrug, så jeg er super glad for mit scoop. Mon ikke den kan holde mig varm gennem vinteren? Det tror jeg :-)

Hvad med dig? Har du investeret i en (faux) pels fornylig eller har tanker om det?foto: v-magazine

9 kommentarer:

 1. Hvor er det en smuk pels. Jeg er vild med farven og snittet. Den ville jeg gerne gå vinteren i møde i :) Jeg har selv købt mig en vintage pels for et godt stykke tid siden som jeg også glæder mig til at få brugt!

  Hilsen Tille :)
  //tille-eightyseven.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Yep, jeg har lige nuppet en lille faux fur fra HM.

  Har tagget dig i en blogleg. Se min blog. ;o)

  SvarSlet
 3. Hvad gav du for pelsen? Jeg har slet ingen anelse om, hvor meget vintagepels koster? Og hvad er det for noget pels?

  SvarSlet
 4. @Tille,
  tak, jeg synes også at snittet og farven er perfekt. Jeg er sikker på at vintage pels, eller pels i det hele taget bliver et hit nu og mange år frem. Tillykke med din, jeg bliver nødt til at se den i din blog.

  @Beam,
  jeg skal nok se i din blog vedr. blogleg. Mit net er stadig nede og ustabil, så jeg sidder hos min svoger pt.
  Jeg gav 250 for pels så det var lidt af et scoop. Det er en rævepels og den er som ny. Lugter ikke af genbrug eller af våd hund, så jeg føler mig lidt heldig.

  God søndag til alle!

  SvarSlet
 5. Det er vertfald sådan en ting man helt sikkert skal gemme! :) Jeg må se om den ikke snart kommer i brug og få taget et billede. Og må også lige sige at din ser fantastisk ud i brug! Og sikke nogle støvler.. Ih, bliver helt misundelig, hehe :)

  SvarSlet
 6. Den er virkelig lækker ;)
  Har også selv scoret mig en ægte rævepels.. Dog til 800 kr, men stadig et kup, da den har kostet 6000 kr fra ny. Så jeg er glad :)

  SvarSlet
 7. hej Anonym,
  orv, det lyder til at være et kup!
  Tillykke med den. Pels bliver nemlig også et hit i år.

  /Chau

  SvarSlet
 8. Hvad er det for en genbrug?? Den kunne jeg godt tænke mig at besøge :-)!
  /Sild

  SvarSlet
 9. Hej Sild,

  Jeg kan ikke huske hvilken genbrug præcist for det er sidste år. Men jeg kigger mest i genbrugsbuitkker i forstaden fordi det er billigere end i byen og udvalget ofte er større.

  /Chau

  SvarSlet