fredag den 9. oktober 2009

Playing with the velvet dress


går skulle jeg finde en lille jakke til at have udover velourkjolen og der fandt jeg i skabet min Rikke Mai læderjakke, som jeg praktisk talt har glemt...ups. Så den kom lige på. Begge dele er i lysegråt så skulle lige se kombinationen gråt i gråt. Igen har jeg blandet materialerne og jeg kan godt lide at se at det grå velour ser mere levende ud end læderet, selvom læderet er et mere "levende" materiale.

2 kommentarer:

  1. Aij, hvordan kan du glemme den hypede læderjakke? ;o) Den var nu fin (men jeg har også en forkærlighed for læderjakker, som du ved). Synes det ser rigtig fint ud kombineret med den velourkjole (som jeg i øvrigt slet ikke synes ser så "slem" ud, som jeg ellers synes "nervøs velour" kan se ud. Men nu er det jo heller ikke rigtigt "nervøs velour". Fin styling.

    SvarSlet
  2. @Beam,
    tusind tak for kompliment for stylingen. Jeg elsker også læderjakker og de bliver bare pænere med tiden. Har efterhånden vist opbygget lidt læderjakker, men de holder som sagt. Du har helt ret i at denne velour ikke er så "slem" som det kunne være :-) det er som jeg skriver nærmere devore.

    SvarSlet