søndag den 1. november 2009

Wearing suede with pin stripes on my way home


grå blazer med striber second hand, sort t-shirt FilippaK, ruskindsnederdel fra Divided Exclusive hm, strømper Wolford, ruskindstøvler Zara, guldur Pilgrim, armbånd hm

Jeg har haft dette på idag til hjemturen fra Århus. Vi valgte at tage toget hjem i og med vi blev kørt til Århus i fredags af min svigerfar. Så vi fik da sparet på benzinen og broafgiften på det. Vi var lige forbi huset og lande og komme af med bagagen før vi tog videre ind til mine forældre til en dejlig overraskelse. Min mor havde lavet min mands yndlingsspise, så det var jo en fantastisk luksus. Min søn fik hjemmlavet nudelsuppe med svinemørbrad og peanut til. Så han spiste to portioner.

Det har været en dejlig weekend med masser af familie komsammen og god mad. Luksus mad vil jeg sige, min svigermor havde bestilt en stor kalvefilet hos slagteren som kom i grillen og vi fik flødekartofler, brocooli, rosenkål, ribsgelé til. Mums. Til dessert var der 3 kager (hjemmelavet cheesecake, tiramisu og chokoladekage) og 4 oste med syltede blommer, druer, valnødde marmelade. Jeg har bare spist alt for meget de sidste par dage af kage og sødt. De sidste 3 dage har vi bare ædt kage i spandevis... Jeg tror lige jeg tager en slapper nu i denne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar