mandag den 23. november 2009

a wet crocodile
Jeg har haft en fantastisk weekend med familiehygge begge dage. I lørdags var vi inviteret til middag hos mine forældre og igår fik vi dem på besøg. Så jeg brugte mindst 3 timer på at lave mad. Jeg elsker at lave mad, vel og mærke god mad, som kræver tid.

Jeg lavede stærk thai suppe med citrongræs, ingefær, chili, koriander, kæmperejer m.m. til forret.
Til hovedret skulle vi have hjemmelavede burger, så jeg havde lagt burgerbolledej sammen om formiddagen så den kunne nå at hæve af to omgange. Jeg elsker at bage og hjemmelavede burgerboller er altså meget bedre end købeboller, som jeg synes er tørre og som smuldrer mellem hænderne når man skal spise burgeren. Bøfferne lavede jeg af 3% oksekød rørt sammen med 1 æg, 2 spsk. rasp, jalepenos, hvidløg, løg og salt/peber. Ja, så var det silvan burger som jeg kalder dem. For så var der salat, tomat, agurk, ost, stegte champignon, chilisauce, mayo, ketchup, thousand island, stegt bacon til at selv at bygge sin egen burger.
Til dessert havde jeg bagt endnu en sund gulerodskage. Mums vi blev mætte.
Håber alle har haft en god weekend!


I dag mandag ventede endnu en grå og regnfuld dag. Min søn og jeg blev hjemme det meste af dagen og bare råhyggede os i dag med at male, se tegnefilm. Vi var et smut forbi centeret og få en flæskestegsandwich hver til frokost og handlede ind på vejen hjem.

Jeg har dette på i dag:
krokodille kjole fra Topshop, langærmet sort t-shirt hm, "slangeskindsleggings" hm, ruskindsstøvler Topshop, gråt tørklæde rabens saloner, faux pels vest second hand.

1 kommentar:

  1. Uhm, tom yam! :o) En skam jeg bor så langt væk, for så ville jeg have inviteret mig selv på middag!

    God fornøjelse i morgen med Susie.

    SvarSlet