onsdag den 18. november 2009

Kalendergaver

Jeg fandt disse fine bøger i en genbrug som jeg skal pakke ind og bruge til sønnens pakkekalender. Sidste år styrtede jeg rundt for at finde små fine kalendergaver til drengen, og et par af gaverne endte med et lille stykke chokolade. Men i år har jeg begyndt i god tid med at købe noget når jeg så noget der kunne bruges.
De fleste bøger er fra genbrugen. Og de er alle ret velholdte, da de ofte kun har været brugt og læst af et barn. Til gengæld dem man kan købe til biblioteksudsalg ofte er ret slidte ,da de jo har været lånt til mange børn. Ja, så er titlerne ofte på udsalgs bøgerne ret kedelige.

De bøger jeg har købt har kostet mellem kr. 5-20,- for de større bøger.
Så har jeg købt lidt i Tigerbutikken, bla. Babuskha bogen hvor man kan tage dukkerne ud af siden og sætte dem i forskellige størrelser, 2 børnesaks, et par stribet sokkker, smiley hoved som man kan kramme, bog "hvorfor smiler julemanden" som er en pop-op bog, en gummi edderkop (som jeg ville have brugt på en kage til halloween, men glemte den), bog om tal, dvd "spøgelset Casper" og kræmmerhuset med en pop-op troldmand. Resten du kan se er fra genbrugen, de små plastik dukker, puslespil og alle de andre bøger.

Jeg har kun købt 3 ting i BR legetøj. Han har længe ønsket sig en Cars lommelygte som kan lyse med forskellige figurer, så den har jeg købt til ham. Han fik en flexi trax bane med Spidermand af sin veninde i fødselsdagsgave, så jeg har købt en lille kasse med flere skinner så han kan bygge videre på den. Det er altså lidt kedeligt at den kun kan køre rundt i en lille rundkreds. Han er dog ret kreativ så han har bygget broer med dem med duploklodser alligevel. Sidste ting var 3 stk. magneter til køleskabet med smiley ansigter på.


Skal du også lave pakkekalender eller forventer du at få en?

2 kommentarer:

 1. ih hvor ser det altså hyggeligt ud, og dejligt at se der også er købt lidt fra genbrugen og ikke som andre mødre er gået amok i den nærmeste BR, det er altså mere udfordrene og krævende at være så krea og finde på en masse fra fx tiger og genbrugen:)

  -min søn får sokkegaver, han er jo kun lige over 2 år så hvis han ser sådan en hel pakkekalender lver han overvældet, så han får en sok hvor julemanden ligger en lille ting i hver dag, indtil videre er der købt ca 14 legetøjsting og ellers får han nødder, clementiner, pakke rosiner osv i sokken. Det er jo muligheden ved sokkegaven, at man kan ligge frugt i et par gange:)

  SvarSlet
 2. Hej Karin,

  Jeg synes også det er så hyggeligt at lave pakkekalender, de små bliver så glade og det er egentlig ligegyldig hvad de får. Derfor synes jeg at man ikke behøver ikke bruge alt for mange penge i en BR legetøj, for de skal nok få rigelig med gaver til jul.

  Sidste år brugte jeg også den med rosiner og clementiner :-). Min søn har også en julesok fra sidste år, men det bliver altså svært at putte bøger i en julesok :-) så jeg tror jeg binder dem fast ved siden af sokken.

  /Chau

  SvarSlet