mandag den 9. november 2009

den sporty type1. Den sporty type

Det er kvinden, der er rigtig glad for jeans og lidt bange for kjoler. Hun vil egentlig hellere have fitnesstøjet på end noget pænt, da det bare får hende til at se damet ud. Der er ikke noget alternativ mellem sporty og damet i en sporty piges univers. Hun tror ofte, at kvindelighed ligger i kjoler og flæser, men det er altså ikke sandt.

Er den sporty type helt vild, kan hun måske finde på at tage en sko med en lille hæl på, men ellers foretrækker hun de flade og behagelige sko.

"Jeg er ikke ude på at omvende den sporty pige, men der findes nogle alternativer til bare at have jeans på," siger Christina Wedel.

Gode råd til den sporty type:

1. Husk sporty er ikke kun jeans

Sporty er ikke kun jeans og bukser. Det er ikke okay, at man bare ender i jeans altid, for det bliver kollegaer, venner og familie trætte af at se på.

Der findes faktisk en feminin og varieret version af den sporty stil.

Den sporty type skal gøre sig umage med at finde ud af, hvad hendes kriterier for kjoler er, så hun kan finde et alternativ til bukserne. Der er en kjole til alle. Alle skal ikke gå i strutkjoler, men ind imellem kan man godt tage noget andet på end jeans.

2. Støvler er din løsning til kjolen

Nylonstrømper og små, pæne, sorte sko hører ikke nødvendigvis sammen med kjoler. Støvler kan også bruges. Hvis man er sporty, kan det være godt at gå efter nogle støvler med et langt skaft, og som er lidt rå.

På den måde føler man sig ikke og ser ikke så konfirmationsagtig ud, som mange sporty kvinder frygter.

3. Lær at finde dit smykke

Et stort sportsur som eneste accessorie holder ikke. Hvis man gerne vil have en varieret garderobe, skal man også huske smykkerne.

En grundregel med smykker, og især for kvinder, der ikke er vant til at bruge smykker, er, at det altid er et spørgsmål om mere frem for mindre. Hvis man ikke er vant til at bruge smykker, kan det virke meget feminint og pyntet med kun ét armbånd.

Tag i stedet tre ens eller tre forskellige armbånd på, og det vil straks se mere naturligt ud. Kombinér lange kæder med korte, guld med sølv. Øv dig og prøv dig frem for at finde ud af, hvad der passer til dig.


Af Line Oxholm Thomsen
Fredag 30. oktober 2009

Ingen kommentarer:

Send en kommentar