tirsdag den 3. november 2009

Malmø turenMin mor, sønnike og jeg havde en god dag i Malmø til trods for den konstante regn som skyllede ind over byen. Så det gjorde hele oplevelsen ret så våd. Jeg havde mine Notabene støvler på, men de klarede det nu fint i vandpytterne og det silende regn. Vi startede turen med at spise lidt morgenmad med juice, kaffe og kage. Vi var der en god lille time, da butikkerne ikke lukkede op før kl. 10, så istedet for at gå udenfor i kulden fik vi hyggede os på en café.
Da vi gik derfra så opdagede vi at regnen begyndte at sile ned. Så vi skyndte os ind og ose i den nærmeste butik. Det var forbi butikken Din Sko, men jeg fandt ikke noget jeg måtte eje. Der var mange fine ting, men materialevalget var alt for billigt. Så var vi forbi Åhlens hvor jeg fik købt de to ovenstående hårprodukter fra Aussie. Nu har jeg hørt så meget godt om dem, at så måtte jeg altså prøve dem. Jeg fik 10% rabat på begge dele, da jeg har et Malmø rabatkupon hæfte.
Vi var forbi Scorett hvor jeg fik gramset lidt på et par støvler, bla. dem som er en kopi af Chloé nitteankelstøvlen. Købte dem ikke, fordi læderet ikke var lækkert som jeg havde håbet på. Det var for plastik agtigt i overfladen.
Vi var også kort forbi og ose i Monki, men købte ikke noget derfra.
Vi var forbi hm, hvor jeg fik oset en del. De har fået en pels, som til forveksling ligner min nye vintage pels ret meget. Så meget at da min søn så den på mannequin at han sagde han havde set min jakke. Min mor synes ikke den på nogen måde kunne sammenlignes med min og jeg måtte altså give hende ret. Den var hm så lignede pelsen meget polyesteragtigt og "hårene" så døde ud, fordi de var meget fra hinanden. Prisen er sek. 999,- Jeg fik købt en sort velour maske :-) som dem man bruger til maskebal og en rød paraply med hvide pletter mest pga regnen. Min søn siger at det er en Cirkeline paraply tiltrods for at den ikke har sorte pletter.
Så var vi forbi Aja Baja for at se lidt på børnetøj til lillemanden, men jeg købte kun et par Bundgaard gummistøvler til ham, fordi det var mere end halvpris end herhjemme også glemte jeg endda at jeg havde et rabatkupon hvor jeg kunne få yderligere 20% rabat.

Det var meningen at vi skulle spise på vores sædvanlige bistro, men da vi så kommer frem til stedet viser det sig at de har ændret åbningstiderne. Øv bøv for os, for det betød at vi ikke kunne spise frokost der eftersom de først åbnede op kl. 17. Så min søn foreslag Mac D, så blev det altså det. Efter hånden var klokken 14 og vi var trætte og sultne. Og mega skuffede over at den franske bistro ikke havde åbent.
Til gengæld fik vi et gratis McFish menu da jeg også havde rabatkupon på det.
Efter maden blev lillemanden træt og lagde sig på briksen og sov en times tid :-)
Imellemtiden ringede min telefon og beskeden var at min bil var klar til afhentning på værkstedet.

Super, det passede perfekt, for så kunne vi hente manden på arbejdet i København og derefter køre hjem til min far, som havde sørget for aftensmaden :-)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig tur, er ret imponeret over du kunne holde dig fra at storshoppe :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tror jeg giver vejret skylden for det :-)Men tro mig jeg har allerede taget revanche.

  Tak fordi du skrev fordi jeg kom da også i tanke om at jeg var forbi Bik Bok og prøvede den famøse bluse med skulderne. Men den sad bare helt forkert på mig,small var for lille og medium for stor....

  Æv.

  /Chau

  SvarSlet