lørdag den 28. november 2009

Min lørdag

Sønnike og jeg vågnede op som de første i huset og besluttede at lave morgenmad som bl.a. bestod af røræg med bacon. Så vi hyggede os med at gøre det klart med morgenmad som bestod af hjemmebagte boller, yoghurt, ost og rejesalat. Vi fik presset et helt net appelsiner så der var 3 store glas nypressede appelsinjuice til os hver. Vi elsker at drikke nypresssede appelsin juice, især på denne årstid. Jeg bilder mig ind at det er en god måde at gå vitaminer på :-)

Dagen har gået med hygge med sønnike da manden skulle skifte dæk på bilen fra sommerdæk til vinterdæk. Vi legede med biler på gulvet og besluttede senere at gå ned til søen og giv ænderne brød og efterfølgende fik vi leget en god rum tid på legepladsen.

Da vi kom hjem fik vi idéen at vi skulle lave pandekager, så det gjorde vi så. Så vi fik hjemmelavede pandekager med hindbær- og jordbærmarmelade.

Manden siger så at vi kan tage til Malmø men vi skal bare have lidt fart på. Så det var hurtigt at vi fik gjort os klar. Vi nåede jo ikke Ikea sidste uge så vi besluttede at tage til Ikea i Malmø. Så vi begyndte vores tur med at tage til en cykelforhandler og nåede frem til inden han skulle lukke om 5 min. Vi fandt desværre ikke det vi søgte, så gik vi ind i den nærmeste center og kiggede lidt på et digitalkamera til mig. Men jeg følte ikke vi havde gjort nok research inden købet.


Efter det kørte vi til en af de lokale kinesiske butikker og fik købt en masse asiatiske basisvarer hjem derfra og lidt til mine forældre.

Kl. var kun 16 på det tidspunkt men vi besluttede at tage ind og spise middag i den nærliggende thai restaurant. Vi havde ellers talt om at spise på restaurant Hai (japansk restaurant) på Davidhalls torg, men vi besluttede at prøve en ny restaurant. Og hvilken en god idé, det viste sig at være et fantastisk sted. Der var halv fyldt op kl. 16 og mens vi spise blev restauranten fyldt op og det er altid et godt tegn. Min mand og jeg tog en 4 retters menu bestående af thaisuppe med kæmperejer med krydret suppe, dybstegte kinarejer med sursød sauce, stegt kylling med masser grønt som vandkastasje, cashewnødder, broccoli, babymajs m.m. og sluttede af med vaniljeis og litchi frugter. Vi fik desuden nogen af de bedste forårsruller til forret og sønnike fik kylling satay x2 og han spiste det hele!

Mums det var fantastisk og var billigt.

Efter det overdådige måltid havde vi altså behov for at gå en lang tur, så vi kørte over til Davidshall torg og fik parkeret bilen. Vi var lige forbi Espresse huset hvor manden fik en espresso og sønnike en jordbærjuice, så gik vi over til strøget. Vi gik hen til et af de store torv hvor der var en stor lysende karrusel og sønnike fik en tur i den på en af hestene. Vi besluttede at gå tilbage til bilen for vi ville gerne forbi en Elgigant for at kigge lidt på julegave køb og se lidt på digitalkameraer.

Vi nåede heldigvis butikken en halvtime inden de lukkede. Så efter at have gjort de køb vi skulle dog uden et kamera, kørte vi til et supermarked. Vi elsker at handle ind i de svenske supermarkeder fordi deres frugt og grønt slår det de har i udvalg i de danske. Vi får altid købt en alverdens forskelligt knækbrød, pålæg, nødder, æg, mælk. Vi fik kæmpe græske appelsiner, svensk brød, oste m.m. og sønnike fik en Haribo julekalender.

Klokken havde i mellemtiden sneget sig til kl. 19, så vi skyndte os afsted til Ikea for de lukkede kl. 20. Det er en stor Ikea i Malmø, jeg mente ellers at den i Taastrup er stor, men denne her er større :-) Vi var ret målbevidste hvad vi gik efter. Vi fik købt de 2 reoler og 4 opbevaringskasser til sønnike. Reolen hedder Expedit og kasserne Lekman. Vi har kigget efter opbevarings alternativer til alt hans legesager, bøger, puslespil i længere tid. Men dette reol system synes vi levede op til det vi ønskede. Det er enkelt i design, så når han bliver større så han han vælge at bygge videre i serien. Jeg fik desuden et par hvide bademåtter, en krokodille skridunderlag til badekarret, 4 stk. kassetter til tidsskrifter og enkelt småting.Da vi kom ud derfra regnede det helt vildt, så vi skyndte os at pakke tingene i bilen og køre hjem. Vi havde ellers haft en fin dag med tørvejr hele dagen.
Så bedre timing kunne vi ikke ønske os. Meget bedre end sidste gang jeg var i Malmø hvor det regnede hele dagen.

Så dagen i dag har generelt været begivenhedsrig og stået i familiens tegn. En pragtfuld og vidunderlig dag!

Lige nu sidder manden og jeg og spiser af de lækre svenske knækbrød med smør og svensk præstost. Mums!

Håber også I har nydt jeres dag :-)

PS: nogen som kan anbefale et godt digital kamera som ikke er for dyrt?

:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar