mandag den 7. december 2009

wishing good karma to come


Wearing: transperant top second hand, transperant two- layers seamless knit cardi Pernille Feilberg, short velvet short hm, overknee boots shoebiz, thick knit wool cardi second hand

Jeg synes jeg har haft rigtige mange uheldige oplevelser den sidste periode, så jeg føler nærmest der hviler en dårlig karma over mig :-(

I går søndag var vi til juletræsfest - et sted lige ved Rådhuspladsen og med udsigt over den. Det er virkelig flot at se Rådhuspladsen by night og vi så den kolossale globus de har sat op i forbindelse med Cup15 og de andre ting der var ved at blive sat. Det var et virkeligt godt arrangement med 4 mands kor og kæmpe juletræ. Der blev sunget de kendte julesange og gået rundt om juletræet. Julemanden var også forbi og hilse og gå rundt om træet og børnene var ellevilde. Alle børnene ville hilse og give hånd til julemanden og det ville vores søn også. Da det blev hans tur så gav julemanden ikke blot hånd, men holdt hans hånd og gik med ham om træet i lang tid. Jeg holdt mig i nærheden af dem og det var også en god idé for på et tidspunkt kunne jeg se en lille purk forsøge at komme igennem menneskemængden og vi fik øje på hinanden. Jeg fik selvfølgelig spist rigelig med æbleskiver og drukket et par gløgg. Manden havde lovet at køre hjem :-) Senere på arrangementet fik hvert barn en julegave som var bestemt udfra køn og alder, og min søn fik et Gormiti sæt bestående af kort og 4 figurer. Så det vakte jubel fordi det er noget han har ønsket sig.

På vejen hjem gik vi en lang tur omkring strøget og forbi Grand - lige et smut forbi Glyptoteket og fik set Palmehaven inden vi gik tilbage til bilen. På vejen hjem sagde bilen en mærkelig lyd, det lød som om at bagsmækken blev åbnet og det signal bilen gav signal om, lød også som om at bagsmækken var åbent. What! hvordan kan en bagsmække åbne helt spontant?! Så nu har vi det problem at når bilen holder stille så lukker bagsmækken op selv...arrgghhh.... Jeg hader bare når teknik ikke fungerer.

Da vi kom hjem synes vi at der lugtede af noget brændt. Og da jeg gik ind i stuen kunne jeg se at vi havde glemt at slukke for de to små fyrfadslys og de var simpelthen brændt igennem løberen, dugen og på vores egetræsbord. Så der er kommet en stor brændemærke på bordet :-( men vi var også ret heldige at dugen var brandhæmmende for ellers ved jeg ikke om vi i dag ville have haft vores hjem. Jeg var og er stadig rystet over det.

Så jeg synes ikke tingene går så godt.
Jeg nævner blot følgende:
1: mistet Jimmy Choo armbånd
2:mistet kamera (dog genfundet)
3: mistet løbesko og gymnastiktøj (dog genfundet)
4: min computer er ganz tot og der er pt. ingen udsigt hvornår den kommer til at køre
5: bilen lukker bagsmækken op spontant
6: huset var tæt på at brænde ned
7: fjernsynet har opført sig mærkeligt i dag og regerer ikke som det burde
8: vores trappelys et gået ud
9: min mobil er mærkelig og går ud i tide og utide og begyndt på ikke at virke håndfri i bilen
10: flexi trac bilen virker forresten heller ikke, sådanne noget billigt bras. og det er det ikke engang. Så jeg skal forbi BR igen igen...argghhhh

Nu ved jeg godt at det hele er tilfældigheder, men jeg har sjældent været så uheldig med så mange ting på så kort tid. Jeg har virkelig brug for god karma.
Min mand mener ikke at jeg skal nærme mig noget med elektronik. Så vi har lige lavet en aftale at han sætter opvaskemaskinen og vaskemaskinen i gang.

Ikke nok med det så føler jeg mig træt og lidt sløj, så jeg håber ikke at jeg er ved at blive syg. I morgen skal jeg til et vigtigt møde i København ... er det ikke typisk at jeg er blevet sløj... talking about bad karma again.


Jeg har virkelig behov for god karma...

5 kommentarer:

 1. Åh jeg sender en masse god karma til dig. Det kan jo ikke blive ved det uheld. Men shit hvor har du været uheldig!

  /Maria

  SvarSlet
 2. hvis det er "meget" uheld for dig, så synes jeg egentlig at du skal være glad.

  SvarSlet
 3. @Maria,
  tak for det søde. Det har jeg virkelig brug for.

  @Anonym,
  forstår ikke din kommentar, om den skal være spydig eller ej.

  /Chau

  SvarSlet
 4. den er skam ikke spydig. Jeg mener bare at du burde være glad for at det ikke er værre. Det er jo ikke ligefrem eksistentialistiske problemstillinger eller værre end det.
  Prøv at klappe skyklapperne op.

  SvarSlet
 5. Fra en anonym til en anden... Prøv du at klappe røven i og klap dine egne skyklapper til siden. Yderst snævertsynet og uempatisk attitude at stille op med.

  Chau - jeg sender god karma til dig, du har så fin en blog og det er lækkert at se, du stadig er hot og med på moden, selvom du jonglerer med familielivet og tusinde andre ting.

  Julehilsner fra aa.

  SvarSlet