lørdag den 12. december 2009

Enter the Dinner with Freja


foto: Vogue UK Sept 09


Fantastisk miks og rod af farver og mønstre. Fantastiske kjoler i flotte setups med Freja som frontfigur. Hun har desuden et flot rodet hår som kontrast til de fine kjoler. Smykkerne er store og statement og ret så decadente. Kjolerne er fantastiske, men skoene er ikke mig overhovedet. Hun har nylonstrømper på til alle kjolerne og det ser jo nice ud. Jeg må ud på jagt og se om jeg kan finde et par med enten prikker eller små hjerter.


Har du set nogen som er fine til overkommelige priser?

3 kommentarer:

 1. Næsten umuligt at støve op - fik af vide i Wolford at de ikke er lave denne vinter men sidste år og der var de ikke et hit. Men jeg fandt et par med hjerter i topshop til 99,- synes dog ikke kvaliteten er så god. Ellers har zara vidst med prikker. Asos har nogle på ders side med hjerter også hvis man har tiden til at vente på dem:-) Håber dette kunne hjælpe!

  SvarSlet
 2. Tak for hjælpen. Jeg vil lige tjekke topshop og Asos, bare de ikke koster en bondegård, især hvis de er af ringe kvalitet.

  /Chau

  SvarSlet
 3. H&M havde nogle prikkede nogle for en måned siden og for en uge siden så jeg et par prikkede i Bik Bok. Falke laver vidst også prikkede, så prøv evt. Magasin. God jagt :)

  SvarSlet