fredag den 18. december 2009

Besøg Nissekøbing

Tivoli turen gik over alt forventning fordi der først og fremmest ikke var overfyldt af mennesker derinde. Jeg var i Tivoli med min sønnike og hans veninde Helene og hendes mor Sofie. Da vi ankom kl. 11.30 gik vi straks forbi Nissekøbing netop i håb om at der ikke ville være for mange mennesker når vi kom så tidligt på dagen. Sidst vi var der kunne man næsten ikke se noget af massende folk og børn alle vegne. Denne gang fik vi set Nissekøbing i fred og ro uden at skulle stå på tæer for at se noget og heller ikke se efter børnene hele tiden (eller det skulle vi også for de løb rundt derinde) Der er så hyggeligt derinde med alle nisserne som kravler rundt og alle har så travlt med deres gøremål.


Vi fik endda en bænk under varmelampen og spiste frokost der. Jeg havde bagt boller til os alle sammen og havde taget frisk frugt med. Vi købte gløgg, cacao og æbleskiver i boden. Børnene udvekslede julegaver og de blev selvfølgelig åbnet op med det samme.

Børnene fik prøvet de to tog som kører inde i Nissekøbing - jeg kom med i det ene tog. De fik prøvet alle børneforlystelserne og det var dejligt at der ikke var nogen kø nogen steder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar