torsdag den 3. december 2009

Jeg har fået en vamset strik
Jeg har gået og ledt efter en rigtig dejlig vamset strik i en jordfarve, som gerne måtte være lidt stor dog uden at jeg forsvinder i den og får korte ben. Inspireret af the Olsen sisters som ofte går i store vamset striktrøjer og Rumi som også ynder at se fashionable ud i en kedelig vamset strik, som hun formår at se totalt underspillet cool ud.
Så jeg bliver inspireret og påvirket af modemagasinerne og de blogs jeg læser, det lagrer i min hukommelse og når jeg så ser noget i en genbrug som siger kling, så hapser jeg det. Det gjorde det med denne trøje, den er stor og vamset og i kraftig uldstrik. Mærkeligt nok kradser den ikke. Jeg vil sige at trøjen er 2-3 numre for stor til mig, der er ikke mærke eller str. i den. Jeg har bare taget den på sammen med en sort top og et par sorte skinny jeans. Den lukkes ikke med noget, så den skal bare hænge løs, men jeg vil også kunne style den med et kraftig bælte i livet.

Hvordan vil du style sådanne en cardi?

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin din nye genbrugsstrik. Jeg elsker store og varme ting som den.

  SvarSlet
 2. eeej hvor er den fin, den vil jeg godt arve efter dig :-D
  jeg har selv været heldig at finde en lign. i en genbrugsbutik til sølle 25 kr (den er på min blog et sted), den er dog cremefarvet og lidt længere og jeg har brugt den over en hvid tunika, men ellers bare noget tætsiddende for man ikke forsvinder helt i den :-)

  hilsen Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 3. @Linda,
  tak, den tror jeg at jeg bliver glad for når kulden for alvorlig sætter sig ind.

  @Jazz,
  Tak :-)

  @Katja,
  Fedt du har fundet en til 25,- det er bare det bedste også er der ingen som har en magen til :-)
  Jeg skal lige forbi din blog og spotte den.

  /Chau

  SvarSlet