søndag den 27. december 2009

marine with stripes


Så er jeg hjemvendt fra en dejlig jul med familie fra nær og fjern. Vi har brugt hele tre dage næsten kun på at spise, drikke, lege, snakke og hygge. Bloggen her har ligget stille i de her dage, da jeg hellere ville bruge den dejlige juletid med familien og forberede til julens mange fester. Så de næste indlæg vil være lidt i julens tegn, da jeg selvfølgelig har billeder fra julens fester.

Her står jeg mine svigerforældres spisestue eller rettere sagt foran den, for jeg står faktisk på stengulvet i køkkenet. Her er vi næsten lige ankommet d. 23. december og svigerfar har flere hjemmelavet pizzaer klar som skal i ovnen.
Trafikken hjem til dem var heldigvis ikke slemt for os iforhold til dem som skulle til København, jeg så mindst 10km kø over på den anden kørebane hvor de kørte med maks 20km. i timen. Jeg havde faktisk medlidenhed med dem og trøstede mig med at det kunne have været os. Det er bare så ulideligt at sidde fast på motorvejen (især hvis man har småbørn med i bilen) og man kan ikke køre fra den, fordi den nærmeste frakørsel er flere kilometer fremme.

Jeg havde dette på:
red/green t-shirt second hand, marineblå blazer second hand, jeans topshop, læderbælte second hand, cashmere strømper, flower dr. martens (ses ikke på billedet)

Kan I se noget nyt på billedet?

2 kommentarer:

  1. hey
    du er da blevet klippet, superflot til dig :-)

    SvarSlet
  2. ;-) ja, du har fuldstændig ret. Manden satte mig af ved frisøren hos min svigerforældre så benyttede lejligheden på vejen dertil at købe en Amaryllis til min svigermor.

    /Chau

    SvarSlet