onsdag den 30. december 2009

En gave til at holde mig varm
Jeg fik denne langærmet uldbluse fra Icebreaker New Zealand - kan fås her. Den er i 100% pure merino uld og skulle være noget af det bedste til at have på indenunder for at holde varmen. Jeg har fået den af mine svigerforældres forældre. Umiddelbart er det ikke en gave jeg lige står og hopper og springer af glæde af, men på den anden side er det også en gave som jeg ikke selv ville gå ud og bruge penge på. Jeg er nok ikke den store sportskvinde med de lækreste sportsgear, så er det sagt :-) Vi er inviteret til familie skitur af mine svigerforældre i det nye år, så jeg er sikker på min svigermor har haft en finger med i spillet :-) Min svigermor blev også ved med at sige at jeg kunne få bonen og få beløbet af blusen, for hun ved også lige som jeg, at jeg vist ikke kommer til at bruge den så meget. Jeg må da også indrømme at jeg stærkt overvejede at få pengene, da hun nævnte at den havde kostet 500,- Jeg har det sådanne hvordan kan en almindelig sort t-shirt i uld koste så meget, men jeg giver glædelig over 2000,- for en bluse... hmmm...mærkeligt ik? Jeg synes at have set uldundertrøje t-shirt i føtex til 149,- og ikke engang til det købte jeg det. Jeg har dog valgt at beholde den, for vi skal som sagt på skitur og mon ikke jeg kommer til at bruge den i de kolde vinterdage under bluser eller jakker.

Har I også nogen ting som I med glæde uden skrupler bruger penge på, men ikke på noget andet?

2 kommentarer:

  1. Jeg bruger uden skrupler MANGE penge på Icebreaker, men ikke så gerne på andet tøj :-D Og jeg er faktisk ikke speciel sporty, men er vild med deres stilrene look og at det holder en varm, uden at man ligner en bamse. Har købt en vildt pæn vinterfrakke i Icebreaker, som jeg bare er super glad for. Den vejer ingenting (i modsætning til meget andet uld), og er pæn og super funktionel.

    SvarSlet
  2. Jeg tror det er et prioriteringspørgsmål hvad man vælger at bruge penge på. Jeg har læst lidt på Icebreaker og det er jo "teknisk" avanceret tøj, så nok derfor prisen. Jeg er glad for at høre at du er glad for Icebreaker så måske er der noget om at min nye uldtrøje er bedre end en almindellig. Nu har jeg valgt at beholde den så det må komme an på en prøve :-)

    /Chau

    SvarSlet