onsdag den 2. december 2009

Oops...I did it again...


Ups... jeg har lige kommet til at putte disse lækre grå ruskinds overknee støvler i min visuelle kurv. Jeg håber og tror de er de perfekte par overknee støvler. De er i gråt ruskind og det kan bare ikke være mere perfekt fordi pt. har jeg bare noget med gråt i tankerne. Jeg ønsker mig lækre ting i gråt og jagten efter gråt er så småt ved at gå ind. Gad vide om det har noget med julen at gøre?


Anyway, jeg fandt disse støvler lidt tilfældigt i ASOS i formiddags og synes de så lækre ud uden at putte dem i kurven. Men i aften rumsterede de stadigt i mit hoved, så jeg måtte ind og se på dem igen. Ja, så røg de altså i kurven.
Jeg tror de er perfekte fordi de er i gråt ruskind som er mere nedtonet i forhold til sort. De virker heller ikke for høje i skaftet, så de ikke bliver thigh high til mig :-)Men det bedste og mest vigtige er nok at hælen virker elegant samtidigt med at den ser robust og ikke for høj til mig til hverdagsbrug. Støvlen kan fås i to farver og kan fås her, hvis du også er fristet. De er billigere end Lonnie fra Friis, ja så fik jeg yderligere 10 pund i rabat.

Lonnie støvlerne fra Friis synes jeg stadig er rigtige lækre, men hæl højden på de 10 cm er bare for meget til mig til hverdag, især da jeg gerne vil bruge mine overknee til hverdagen også. Dem er der trods alt flest af på året :-)


Hvad synes du om dem?

7 kommentarer:

 1. Jeg synes de ser rigtig fine ug og elsker den grå farve.
  Jeg er ikke så vild med lonnierne efter at have set dem i virkeligheden - synes også de virkede utroligt lange?!?
  Det er også næsten det sjoveste ikke? Jagten på at finde det man vil ha ;o))
  Glæder mig til at se dem, når du modtager dem.

  SvarSlet
 2. Jeg er selv på jagt efter det perfekte par over-knees, og har også haft kig på dem fra Asos. Jeg vil også gerne ha´ et par grå, da det ligesom giver noget lidt mere nedtonet til dem.
  Men som jeg kan læse mig frem til, er hælhøjden på dem også 10 cm.? Ligesom på Lonnie fra Friis, som jeg i øvrigt også er forelsket i.

  SvarSlet
 3. @Hanne,
  Jeg synes Lonnie er flotte, men efter at have prøvet dem hjemme i stuen synes jeg de virker meget høje. Nogen gange kan man godt have høje hæle på og stadig være gode at gå i hvis svangen er lavet godt.
  Jagten på dem har været lang, men så længe det er efter lækre støvler er det vel ok ;-)

  @Marie,
  Ja, jeg tror overknee er kommet for at blive og derfor tror jeg at den grå vil være perfekt til når vejret engang også bliver lunere. Det er mere nedtonet, som du siger og som jeg personligt vil style til en lys flagrende sommerkjole (som jeg iøvrigt ikke har :-) ha ha..nyt behov.)
  Havde helt overset at Asos også var 10cm, men jeg synes hælen på billedet virker mere som en 9´er. Det gør heller ikke noget hvis det viser sig at svangen på dem er lavet godt. Jeg overvejer at sætte mine Lonnie til salg hvis det viser sig at dem fra Asos bare er mig :-)de er i str 36 og dem køber de fleste butikker kun en hjem af.
  Har du besluttet dig hvilken overknee du vil have?


  /Chau

  SvarSlet
 4. Lige pt er jeg ret meget på dem fra Asos... men min mening skifter som vinden blæser for tiden:o/ Men jeg synes altså det er fint, at de er grå. Som du siger vil de være fine ind i foråret.
  Den eneste tvivl jeg har med dem er, at jeg ikke synes de ser så lange ud? Synes lidt det ligner, at de stopper lige midt på modellens knæ? Eller er det bare mig? Jeg vil gerne have de går op over knæet.
  Jeg har også kigget lidt på nogle fra H&M...sorte ruskind med "lak"-sål. Dem synes jeg også ser lidt fine ud. Og de er ikke så dyre, hvilket er godt i december:o)

  SvarSlet
 5. Som du ved, er jeg jo også på jagt efter et par grå, så jeg syntes de er superfede:).

  Susie
  www.stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 6. @Marie,
  Ja, på modellen går den ikke over knæet, måske fordi hun har model lange ben :-) men jeg er en bette en, så jeg regner med at den går over mit knæ. Mit problem har også været at jeg synes de har været for lange i skaftet at det bliver thigh high, det kan jeg faktisk gøre med lonnie, hvis jeg vælger at hive dem helt op :-)

  Dem fra hm har jeg også haft kig på, de virker også fine :-)
  Det er ikke nemt at finde de perfekte overknee fordi der er så mange kriterier der skal opfyldes.

  /Chau

  SvarSlet
 7. @Susie,

  jeg er spændt på og se om de er fine ;-)
  ville du også have dem uden plateau eller med?

  SvarSlet