tirsdag den 8. december 2009

HM trend studded jackets


Jeg var et smut forbi fields i dag for at se til Sonia Rykiel lingerie kollektion for hm, men jeg må sige at jeg altså ikke er så imponeret over det. Jeg synes ikke rigtigt at de ting jeg havde i kikkerten levede op til billederne jeg har set. Men jeg prøvede alligevel et par ting for at være sikker, men det sad ikke godt på mig hverken corsagen eller bh´en jeg prøvede. Så den kollektion springer jeg over. Det eneste Sonia Rykiel jeg kan bryste mig med i min garderobe er mine flade snøresko fra hende, men dem er jeg til gengæld også rigtig glad for.

Til gengæld fandt jeg andre ting blandt andet disse to blazer. For en rum tid siden så jeg en pige på strøget med en sort jakke med nitter a la denne og fandt senere ud af at den var fra Zara, men har dog ikke set den i nogen Zara så har ikke haft mulighed for at mærke dens kvalitet eller hvad den kostede. Men den er nok blevet revet væk. Denne jakke spottede jeg først hos Ditte fra velvetsnow som havde købt den. Jeg synes den var så fin til hende og da jeg alligevel så dem i dag i hm, så kunne jeg ligeså prøve dem. Jeg kunne ikke bestemme mig for hvilken en der var pænest, om det var den i pudderfarvet eller den sorte. De koster 399,-

Jeg har ikke nogen jakke i pudderfarve, fordi jeg synes det er svært at finde den rigtige nuance, men denne her kunne være et fint alternativ. På den anden side er den sorte også ret fin til jeans. Den pudderfarvet ville jeg style med noget gråt og den sorte med et par slidte jeans, så det blev et råt look.
På det ene billede hvor jeg har den sorte jakke på har jeg sat et bælte i livet for at samle jakken og give den mere facon. Det er en nemlig en "åben" jakke.

Hvilken en synes du, at jeg skal beholde? Og jeg må kun beholde én? :-)

11 kommentarer:

 1. eej de er så fine, men totalt udsolgt i dobbelt a. Jeg synes du skal beholde den sorte og sælge den pudderfarvede til mig :-)

  hilsen Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hold da op, er de så populære :-) Der var en del tilbage i fields i dag og da de har været ret populære fik jeg at vide at de nok vil komme igen. Jeg har fået lagt to tilside i str. 36 hvis de får dem, fordi jeg er i tvivl om hvordan jakken skal sidde. Jeg kan nemlig passe begge størrelser, dog var der kun en tilbage i str. 36 og der var faldet 2 nitter, så den fik ekspedienten ved kassen. Så jeg sprang efter den anden i str. 38. Jeg vil lige sige at nitterne sidder rigtigt dårligt på disse blazer, har lige opdaget en som sad og "flappede" så den skal limes på.

  Er du stadig interesseret i den pudderfarvet i str. 38, hvis det viser sig at der dukker en str. 36 op og jeg hellere vil have den ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Vælg den pudderfarvede. Det sorte hår går i ét med den sorte jakke. ;o)

  SvarSlet
 4. ja det er jeg, du kan bare skrive til mig på katjasobczak79@hotmail.com eller på min blog

  hilsen Katja

  SvarSlet
 5. Var dr ellers nogen tilbage i str 34?

  SvarSlet
 6. De er så lækre, købte min i puddernuancen for etpar uger siden da de nærmest lige havde hevet den op af kassen, der var den sorte ikke kommet hjem endnu. Jeg er så glad for den lyse version. Det giver en fin balance medllem det rå og det feminine. Jeg har dog købt min en størrelse større så den bliver lækkert drapperet og jeg har nærmest boet i den, den funger til alt,jeans,leggings,læderbukser osv:)

  SvarSlet
 7. @Karin,
  Jeg synes de begge er rigtige flotte, måske hælder den pudderfarvet lidt mere ;-)
  Hvad str. er din?

  Har du oplevet at nitterne ryger af?
  Jeg har allerede opdaget at der er en nitte på den sorte som er ved at falde af. Det synes jeg er ret træls, især når den er helt ny.
  Heldigvis har hm en god returpolitik.

  /Chau

  SvarSlet
 8. @Kim-Linh,

  Ja, jeg mener der var en tilbage i str. 34 både i den sorte og den pudderfarvet. Men skynd dig, jeg tror de ryger hurtigt. Ellers spørg ekspedienten.

  /Chau

  SvarSlet
 9. Tal for svaret men min veninde har som overraskelse købt den til mig :) jakken er så fin.. Nu er jeg også asiat, så jeg foretrækker den pudderfarvet.

  /kl

  SvarSlet
 10. det var da også irriterende, det giver ikke just det bedste førstehåndsindtryk af blusen. Jeg har ikke selv oplevet nogle af nitterne er faldet af og har gået meget med den og haft den med til shoots osv.

  SvarSlet