mandag den 28. december 2009

2. juledag


2. juledag kørte vi mod Trelde i Fredericia for endnu en hyggelig julefrokost med familie. Her var der familie, som var kommet hele vejen fra USA for at fejre højtiden hjemme. Vi havde denne fantastiske udsigt fra huset ud over Vejlefjord. Det er et gammelt bindingsværkshus med stråtag. Huset er gennem restaureret med nye badeværelser, køkkenet er mindre en 1 måned gammel, nye dørkarme og isolering. Der er desuden bygget en tilbygning så husets store knægt kunne have sin egen indgang, han er dog flyttet hjemmefra nu :-) Da det er et bindingsværkshus er der lavt til loftet og for at få mere lys i huset har man valgt at lave flere vinduer. Om sommeren er udsigten her fantastisk. Vi piger kan bade i den private strand mens fyrene tager en gang fodboldkamp på plænen. Eller man bare kan nyde udsigten fra terrassen med en iskoldt drinks :-) ofte bliver Skt. Hans aften også fejret her med stor bål på stranden.Traditionen med 2. juledag er at den bliver afholdt på skift, så man er ikke det samme sted hvert år, men også mest for at det ikke altid er den samme værtinde som lægge hus til. Men hvad der er sikkert er pakkelegen og den er både til stor jubel og huhej for både voksne og børn. Alle kæmper til det sidste og der er altid en gave som alle går efter. Man når lige at samle rigtige mange pakker og man rejser sig fra stolen for at stjæle de andres pakker, men når man kommer tilbage så har man ofte ingen på sin plads :-) vi spiller med 3 terninger på en gang så det går stærkt. Vi var lidt bange for reaktionen fra sønnike når folk tog hans pakker, men han klarede det så fint. Ingen gråd eller sure miner fra hans side. Han sad hos en af hans mange onkler og de slog rigtige mange sekser sammen, så de hyggede sig gevaldigt.

Jeg havde dette på 2. juledag: bomuldscardigan fra Dim, vest fra Gant, grå blazer fra genbrug, super ultimate skinny jeans fra Topshop, sølv bælte fra genbrug, grå ruskindsstøvler fra Asos

Det var sidste indlæg med min jul anno 2009. Der er så mange dejlige oplevelser og billeder at skrive om, men jeg har bare valgt disse i denne ombæring. Jeg håber I alle har haft en skøn jul med familie med dejligt mad og gode pakker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar