fredag den 11. december 2009

dumper Lonnie?

Her kommer min egen uforbeholdne dom over de to støvler som henholdsvis er fra Asos og Friis. Jeg vil nævne de forskelle der er i de to støvler.

Først og fremmest er der farve forskellen. Da jeg startede min jagt på min overknee støvle var det vigtigt at de ikke skulle være slutty, så de skulle enten være i gråt eller sort ruskind eller i mat læder, ikke lak, som nemt kunne associeres med verdens ældste erhverv. De skulle nemlig også kunne bruges i hverdagen og være gode at gå i. De grå ruskinds overknee støvler Claudia fra Asos er kun 0,5 cm lavere i hælhøjden iforhold til Lonnie, men føles meget mere behageligt at have på iforhold til Lonnie. Støvlen er bare meget bedre at gå i fordi svangen på dem er bedre lavet og følger foden mere naturligt. Det kan man også se på billedet foroven. Jeg går ikke nærmest på tæerne i dem fra Asos som i Lonnie fra Friis.

Snuden på Lonnie er rund hvor de grå er lidt mere spids uden at være sylespids. Jeg kan bedst lide snuden på Claudia, men vil sige at det ikke var et ultimativ krav til min overknee støvle, dog skulle snuden ikke være sylespids.

De grå er ikke så høje i skaftet som Lonnie fra Friis, som nærmest er thigh high for mig. Og når man er en bette skid som mig, så passer længden på de grå altså bedre til mine ben.

Nu har jeg gået med begge støvler hjemme og bedømt dem begge på udseende og hvorvidt det er en støvle jeg vil komme til at bruge i dagligdagen.

Begge støvler er lavet i lækkert blødt ruskind og sidder godt på benene.
Mit valg falder dog på Claudia, fordi de er virkelig behagelig at have på og da det er en støvle jeg vil bruge til daglig, så er det vigtigt at det er et par jeg kan gå i uden at stavre. Lonnie failede ifl.g. min mening pga. hælsvangen, den er ikke lavet optimal, jeg synes de føles høje og ikke nogen jeg ville kunne have på en hel dag uden at få ondt i fusserne.
Lige pt. har jeg noget med farven grå, så jeg er glad for at støvlen viste sig at være fin. Jeg tror personligt også at jeg vil få større glæde af de grå i forhold til de sorte. Jeg vil nemlig gerne kunne bruge dem med lyse sommerkjoler når foråret nærmere sig ;-)

Dem fra Asos koster under 1000,- (ps. netop sad ned i pris til ca. 600,-)
Lonnie fra Friis koster 1399,-

(PS. jeg returnere Lonnie næste uge, men hvis der er nogen som er interesseret så giv lyd, så kan jeg få lagt dem til side)

7 kommentarer:

 1. Hej Chau!
  Hvilken str. er støvlerne fra ASOS? Har kigget på dem, men de ser ud til at være lidt store i skafet på billederne...Jeg er også en "bette ski" så er lidt nervøs for at bestille dem, vil ikke ha´at de "flaprer" for meget om låret :)

  SvarSlet
 2. Hej Mille,

  Mine er str. 36 og også det jeg bruger normalt i støvler. De er true sizie. Jeg synes ikke de flapper på mig. Jeg bruger str. 26 i jeans, så jeg håber det kan hjælpe dig mht. om de vil flappe på dig.

  /Chau

  SvarSlet
 3. I like the black ones better! Gorgeous.
  X, fashionnerdic.

  SvarSlet
 4. The black ones are nice too, but not so comfy like the grey ones. And I like comfy shoes.

  /Chau

  SvarSlet
 5. Jamen vi er jo samme str. så det hjælper mig meget! Tak :)
  Jeg skal vist se lidt nærmere på din salgsblog :)

  SvarSlet
 6. hej Mille,

  Du er velkommen til at kigge i min salgsblog. Der er lagt fodtøj på den også.

  /Chau

  SvarSlet