mandag den 28. december 2009

Jeg har fået ny mobil


Vi begyndte dagen med at sove sent og kørte direkte ud til mine forældre til lækker frokost. Efter teen tog min bror, mand og jeg tog ud for at shoppe i København hvor mange butikker begyndte med deres udsalg. Vi fik shoppet mobiltelefon til mig og jeg fandt også noget mere til mig ;-)
Vi var afsted i 5 timer, mens lillemanden blev passet af mine forældre og det fantastiske var at mor havde lavet aftensmad til os alle sammen da vi skulle hente lillemanden. Jeg har bare verdens bedste sødeste og betænksomme forældre.
De havde virkelig nydt dagen med lillemanden med at spille et af hans nye spil han fik til jul. Spillet hedder Zoo Panic som handler om at få så mange bortløbne dyr i de rigtige steder i Zoo.

Min gamle telefon har forlængst levet dens sidste dage, men jeg har ikke rigtigt kunne bestemme mig for hvilken en skulle erstatte den. Så på min ønskeseddel stod der bare en ny mobil. Manden og jeg havde frem og tilbage om Iphonen, men jeg kunne stadig ikke rigtig beslutte mig for den. Så i julegave fik jeg et carte blanche til at købe hvilken som helst mobil på hans regning :-) Der var selvfølgelig en del familie medlemmer som havde en Iphone og som jeg fik lov til at prøve mig frem plus at høre om de fordele og ulemper som de synes der er ved den. Men ingen af dem kunne umiddelbart overbevise mig om at det var en Iphone jeg skulle have som næste mobiltelefon. Jeg hørte mange forskellige udsagn bla. at den var klodset i størrelse, glat, går let i stykker, dyr i drift, mindre god til sms beskeder, har mange features både sjove og praktiske, være online med www. Men jeg har ikke savnet det at kunne gå på www. ligegyldigt hvor jeg er. Så indtil videre vil jeg lade Iphonen gå forbi mig. Jeg synes dog den er lækker i designet og det har været sjovt at prøve dem jeg har måtte låne i julen. Så indtil videre er det ikke Iphone og mig :-)
Til gengæld fandt manden denne Samsung S7350 ultra slide mobil. Den har 5MP kamera der har autofokus og LED flash, 3G/HSDPA, Bluetooth, FM-radio og MP3-afspiller. Indbygget GPS med A-GPS support og mm. Jeg har ikke helt besluttet mig for den, så jeg skal lige researche lidt om den. Er er nogen af Jer som har denne telefon og hvad synes I om den?

Har du været på udsalg og hvad var dagens scoop? Det vil jeg da gerne
høre om :-)

2 kommentarer:

  1. Kom til at udsalgsshoppe lidt mere end planlagt: en Max Mara Weekend uldcardi som jeg vil bruge som frakke når det bliver lidt varmere, en lilla Designers Remix kjole og Miu Miu støvler

    SvarSlet
  2. Det kender jeg alt for godt til :-) man bliver fristet og de gode ting er her først på udsalget synes jeg.

    Det lyder til at være lækre ting du har fået dig der.

    /Chau

    SvarSlet