torsdag den 10. december 2009

I want a pair of boyfriend jeans now!foto: Elle Brazil June 09


Disse billeder er vildt inspirende og fantastisk styling. Det er næsten lige til at kopiere hvis man da havde et par boyfriend jeans. Boyfriend jeans er set mange gange før, men ikke desto mindre sidder jeg pt. og craver et par når jeg ser disse her billeder. Jeg fortryder lidt at jeg ikke fik købt dem jeg så og prøvede i Topshop for et par måneder siden nedsat med hele 70% - æv! De sad faktisk rigtigt godt på mig, problemet var nok at jeg ikke kunne bestemme mig om de klædte mig med mine små korte hobbit ben. Hvad mener du?


Uh...jeg må nok hellere se om jeg ikke har heldet med mig i en genbrugsbutik. Jeg bliver nok nødt til at prøve det af :-)

Nedenunder et par celebrities med boyfriend jeans som er rullet op. Hvad synes du - holder boyfriend looket stadigt eller er det passé?


4 kommentarer:

 1. Hi Luv
  I had some great ones..then I cut them into shorts duh! :(
  NIKKI x

  SvarSlet
 2. oh..what a pity, but you can still use your shorts with leggings under at this season.
  I inherited one boyfriend shorts from one of my girlfriend.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Jeg synes stadig det holder. Det afslappede look og de mange muligheder for styling gør jo at du kan give dem mange forskellige udtryk. Jeg er vertfald også på jagt efter et par :) De har et par stykker hos asos også..

  SvarSlet
 4. Tak for tippet med Asos :-) jeg håber at se om jeg kan være heldig i en genbrug i første omgang.

  /Chau

  SvarSlet