lørdag den 5. december 2009

jade love


Jeg havde denne kjole på i torsdags da vi var til fødselsdag. Her er jeg nærmest lige hoppet ud af badet og skyndte mig i tøjet og tage et par hurtige shoots. Jeg var ikke klar over hvor festen skulle afholdes ikke andet at det var på et kollegi på Strandvejen og da jeg kom frem til adressen - kunne jeg godt se at det var en ret mondæn adresse og bygning. Også nu ærgrer jeg mig over at jeg ikke fik taget kameraet med i farten. Jeg vidste bare at det var et kollegiested, men dette sted er altså mere luksuriøs end det almindelig kollegiested jeg har set tidligere. Det var nærmest et slot og kollegie værelser er flotte og store med 2 rum og nyrestaureret bad. Havde jeg vidst det så havde jeg sørget for at kameraet havde ligget i tasken fordi stedet var fantastisk med stor køkken i kælderen, stor spisestue med stuk og med flygel. Loftet var med flotte stuk og rigtige malerier på væggen -med et tilstødende rum til spisestuen var der et bibliotek. Og et rum med poolbord.
Min kjole synes jeg passede godt til miljøet ;-) Den er iøvrigt second hand og jeg faldt i helt klart for det anderledes snit og den grønne jade farve. Jeg har velour devoré støvletter på også second hand.
Manden har inviteret hans drengevenner til julefrokost, så jeg har spist middag og dessert med dem. Men da det er en herre julefrokost og da mandesnakken så små begyndte trak jeg mig tilbage på 1. sal ;-)

4 kommentarer:

 1. Gud hvor er den fantastisk den kjole! Den er virkelg flot til dig (;

  SvarSlet
 2. Heldig at du har fundet den kjole! Det er virkelig et flot vintage fund! :)

  SvarSlet
 3. @Miss Scarlett,
  Jeg er også rigtig glad for den. Den har også vist sig at være super behagelig at have på :-)
  /Chau

  SvarSlet