fredag den 3. juli 2009

Pink again and marked shoulders

top shop buys

Jeg var som sagt lige et smut forbi Top Shop Magasin i dag og der fandt jeg denne pink corsage. Det er egentligt lidt sjovt at jeg på kort tid har fået denne farve ind i garderoben. Det startede nok med tørklædet fra Rabens Saloner og så er det stødt blevet til bæltet fra Matthew Williamson, de pink h&m sandaler og nu denne corsage. Jeg synes den er fantastisk pga. draperingen = bondage. Den er med stiver så den bliver holdt oppe af dem. Eneste ulempe ved corsagen er at den praktisk talt er umulig at få på selv, da den lynes i ryggen. Først prøved jeg at lyne den lidt op foran også dreje den rundt for så at lyne resten, men det går slet ikke, fordi corsagen er lavet så den sidder stramt til krppen, så umulig at bruge den ene hånd til at samle begge sider og med den anden lyne op.
Jakken, synes jeg er fantastisk, velvidende vi går et efterår i møde hvor de markerede skulder igen bliver aktuelt. Den er meget flot skåret både fortil hvor jakken er lidt længere og bagtil er den syet så der dannes et mønster. Men det er ærmerne som løber med æren for det flotteste forarbejdning med rynkerne ved ærmegabene.
Begge dele var sat ned med 70% hvilket jeg synes var et scoop. Corsagen 105,- og jakken ca. 240,-
Der var i øvrigt en lækker læderjakke i sort med rib ved ærmer og talje. Mener den kostede knap kr. 500,- hvilket er billigt for en trendy læderjakke. Ekspedienterne mente bestemt det var en fejl og ville ringe til hovedkontoret. Men det kan jo være rigtigt nok, så tjek det ud hvis du står med et ønske om et læderjakke. Jeg har selv købt 2 indenfor kort tid, så jeg sprang over :-)

3 kommentarer:

 1. HOT HOT HOT! Du ser fandme godt ud i dit nye lækre tøj!!!

  Deppe :D

  SvarSlet
 2. Tusind tak for det! :-)

  Dejligt med en sød besked.

  Jeg mener, jeg skylder dig et svar mht. til dit tøj arrangement...ups sorry. Men godt det bliver afholdt i Søborg, så befinder vi os nogenlunde geografisk samme sted. Hvad var datoen? Vi løber ind i sommerferie perioden nu, så det er lidt usikker.

  /Chau

  SvarSlet
 3. :)

  Det er d. 25 juli :)

  send en mail på smil_engang@hotmail.com hvis du vil være med :)

  SvarSlet