torsdag den 23. juli 2009

The Field Outfit

Thurday outfit 230709

long t-shirt h&m, linen blazer benetton 2.hand, diy shorts rocky h&m, belt prada, boots manoles, mirror necklace stina goya, sequin cellphone purse naja nauf, bangle oasis. (I was also carrying my new leather purse topshop not in the pictures)

Hele familien var i Fields i dag om eftermiddagen for at ose, bla. fordi manden ville se om han kunne finde noget i Sportmaster...hvilket han også gjorde. Noget så kedeligt som nye benskinner og svømmebriller. Jep, udstyret til sport skal være i orden. Han synes i det hele taget Fields er kedeligt, men han har haft det gavekort til Sportsmaster liggende i længere tid. Vi var forbi Magasin for at se noget til manden og se lidt tøj til lillemanden. Vi fandt også 2 seje bluser fra Molo til lillemanden, men dem kunne han ikke lide...hmmm... så det eneste han fik på den tur var en transformer, altså en robot som kan laves om til en racerbil.

Vi var ikke i så mange forretninger, fordi vi ikke havde så meget tid, og det passede egentlig også meget godt for der var så forfærdeligt varmt derinde. Det var som at gå i et drivhus. Jeg var lige et hurtigt smut forbi h&m fordi det er det eneste tilgængelig sted for mig at se deres trend linie. De andre steder som fører linien er jo i KBH og der er praktisk talt umuligt at finde en p-plads, så jeg kommer der sjældent efterhånden. Jeg fandt selvfølgelig en ting derinde, som jeg vil flashe på et senere tidspunkt.

Så var vi forbi El-giganten fordi jeg vil gerne have en ny computer og en ny mobiltelefon. Det var for at se hvad markedet har at byde på og hvilke prisklasser. Doing a little research before buying.

Er der nogen som kan anbefale en god mobiltelefon uden abonnement? Helst en Nokia :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar