fredag den 30. april 2010

KONKURRENCE


Som jeg nævnte tidligere på måneden så har min lille blog rundet det første år og lovet at der vil blive afholdt en lille konkurrence. Jeg er så dårlig til at finde på konkurrence regler så inspireret af Maria fra Garderobeskabet skal I blot svare på spørgsmålet.

Hvornår havde min lille blog fødselsdag?


Find svaret ved at bladr i arkiverne og send svaret med emnet "fødselsdag" til email: thetigerakachau@hotmail.com inden søndag kl. 21:00 så bliver der trukket lod blandt de rigtige svar.

Jeg fik en skøn goodie bag for et stykke tid siden og deriblandt lå der bla. disse to produkter fra Olay (tak til Hill & Knowlton). I anledning af at bloggen har fejret 1 års fødselsdag vil jeg gerne udlodde ovenstående ting. 2 cremer fra Olay : regenist eye eye lifting serum og replenishing cream. En sort neglelak fra hm og et armbånd i den lille pung, som selvfølgelig også medfølger.

Olay udfordrer med denne linie de dyre luksus brands. Produkterne er blevet testet sammen med nogen af verdens førende luksuscremer med markante resultater. Regenist serien er med det høje indhold af penta-petider med til at styrke hudens genopbygning af kollagen ved at give naturen et lille skub på vejen. Huden bliver mere fast og modvirker samtidig udviklingen af rynker og fine linier.
De siger "mange kvinder udskyder brugen af anti-ageing produkter. Faktum er dog, at de fleste kvinder allerede i tyverne begynder at opleve de første tegn fra huden på at ældningsprocessen er i gang"
Hvad er penta-petider? Penta-petider fungerer nærmest som en lille alarmklokke, der minder huden om at producere kollagen. Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner til at opretholde huden fasthed, styrke og struktur. Kollagen niveauet bliver nedsat med alderen og årsagen er, at kollagen bliver skadet af ydre påvirkninger (røg, UV, forurening etc.) samtidig som kroppens mulighed for at producere nyt kollagen af høj kvalitet reduceres. Olay vil med denne serie hjælpe hudens naturlige kollagen frem.

Produktinfo:
Olay Regenerist Eye Lifting Serum
Opstrammer og blødgør den fine hud omkring øjnene og giver øjenkonturen mere glød. Indeholder den unikke formular med det eksklusive amino-peptide kompleks og Olays fugtgivende ingredienser, der genopbygger hudens fugtbalance og overflade.
Olay Regenerist Replenishing Cream
En intensiv fugtgivende creme der indeholder amino-peptide kompleks, som genopbygger hudens overflade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar