onsdag den 21. april 2010

denim with jersey blazer

skjorte monki, faux læderbuks hm, bælte second hand, jersey blazer zara, stiletter camilla stærk

Endnu en rigtig god dag på jobbet. Jeg synes dagene flyver afsted og tænk at det er allerede er torsdag imorgen. Er der ikke noget om at når man har det sjovt så flyver tiden afsted? :-) Lige pt. får vi ret meget kage på arbejdet faktisk alle dage i denne uge. Generelt får vi ret meget kage og jeg må indrømme at jeg også kan mærke tøjet sidder mindre løs. ahemm....ikke godt.

Jeg fik at vide at min søns venindes mor at vejret har været meget blandet med sne, slud og regn. Det er totalt gået hen over hovedet på mig. Jeg synes ellers vejret i dag har været rimelig, ikke noget at juble over, men i det mindste kom solen da frem.

I dag havde jeg lyst til at have mine faux læderbukser på og de er perfekte at have på når vi har så omskiftelig vejr. De er ikke for varme at have på og hvis der skulle falde et par dråber så kan de også tåle det. I dag åbnede jeg et af mine smykke skrin og fandt 2 sølvringe med månesten, som jeg har fået af min mand for mindst 8 år siden. Jeg bar dem også til vores bryllup, fordi stenene er blå. Og traditionen tro skulle jeg jo have noget blåt på til brylluppet.

1 kommentar:

  1. Super fedt outfit! Jeg kan godt lide det formelle blandet med rå leggings.

    Love G.,
    kingdomofgina.blogspot.com

    SvarSlet