tirsdag den 11. august 2009

The suede boots from Zara
Jeg prøvede disse støvler fra Zara da jeg var på ferie i Århus og nu sidder jeg lidt og fortryder at jeg ikke købte dem i sin tid. Nu bliver de blogget rundt omkring og jo mere jeg ser dem jo flottere bliver de og nu er de nok praktisk talt udsolgt i butikkerne :-) Og hvorfor købte jeg dem så ikke? Jeg gik lidt med dem i butikken og synes de var lidt svære at gå med fordi hælen bagtil var ret glat. Hvad synes I om dem?
Er der nogen som har nogen erfaring med dem?

7 kommentarer:

 1. Hej
  Efter, at have fulgt flere modeblogs anonymt inkl. din, har jeg for nyligt oprettet min egen blog. Har tilføjet dig til min blog liste med blogs da jeg finder bl.a. din blog særlig interessant. Du må meget gerne tilføje mig også, det ville gøre mig meget glad.
  God dag. Mvh, Malene
  Ps. Fin fin blog du har smiler

  PPS. Med hensyn til de omtalte støvler så har jeg lige set dem i Fields igår i en størrelse 40 ihvertfald, hva størrelse skal du bruge? (hvis altså du fortryder så meget, at du skal have dem smiler) , mener også det var dig der omtalte de udsolgte dr. martens look-a-like støvler fra H&M, hvis det var. Så var de også at finde i Fields

  Mvh. Malene

  SvarSlet
 2. hej Malene,
  Tusind tak! Jeg er glad for at du synes min blog er interessant. Jeg glæder mig til at se din blog.

  Tak for tip mht. støvler, jeg er en bette en, så jeg bruger mellem 35-36, så str. 40 er desværre alt alt for stort. Jeg har også set dr. martens look-a-like i hm Frb. centeret, men hapsede dem ikke. De er lavet i plastik og mine fødder er ikke gode venner med plastik i helt lukket støvle. De kan simpelthen ikke ånde. Men de var fine til prisen.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Hej Chau
  Det var så lidt og du er mere end velkommen til at følge min smiler
  Okay jamen så kan jeg godt se de bliver alt alt for store, men vi kan da sige, at jeg skriver hvis jeg falder over dem i str. 36 :-)
  God aften til dig
  Mvh Malene

  SvarSlet
 4. Jeg har ringet rundt til forskellige Zara butikker og der var lige et par tilbage i str. 36 i Kbh.
  Jeg bliver altså nødt til at prøve og se dem igen ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 5. Hej

  Jeg ved godt det er lang tid siden du har ønsket disse støvletter fra zara, men jeg købte dem i sin tid og har kun fået dem brugt én gang. Hvis du er interesseret kan du købe dem af mig. De er lige så gode som nye, og en str. 36 :o)

  mine.v@hotmail.com

  venligst mina

  SvarSlet
 6. hej Mina,

  Tak for din besked, men jeg har selv købt dem :-)

  /Chau

  SvarSlet
 7. Hej.

  Jeg har søgt og søgt og søgt efter et billede til en annonce på disse støvler, jeg håber det er okay jeg har lånt dit billede, hvis ikke så sletter jeg det asap.

  SvarSlet