onsdag den 12. august 2009

New purchase - Playing with the Sequin Trousers

stine goya sequin pants

Pailletbuks Stina Goya


Pailletter har været det helt store hit dette forår og sommer hvor der har været budt på masse af items med pailletter. De mest populære har nok været blazerjakkerne og vestene. Æraen for pailletter slutter ikke endnu og vil fortsætte resten af året og i det kommende år. Det har man kunne se og læse i div. modeblade og aviser.
Jeg synes Stina Goya har lavet de mest fantastiske paillet bukser i denne sæson, de er med pyntelommer og loosefit, men de er også temmelig dyre selvom de er på udsalg. Nué har dem på udsalg pt. De er sat ned fra 4500,- til 2250,- Jeg har så fundet et andet alternativ fra Vero Moda som jeg synes er ret så fantastiske til prisen kr. 259,- De har "rigtige" lommer i siden (stort plus) og har lige det rette baggy snit præcis som Stine Goyas. Jeg kan godt lide haremssnittet og som er helt behagelig at have på. Døm selv.

sequin trousers vero moda

Jeg har min nye zebra top som også kan bruges som nederdel fra h&m, elastik bælte med stor muslingeskal foran, som minder mig om Chloé. Stiletter med nitter fra Zara og min nye pailletbukser fra Vero Moda. Man kan også får dem i farven beige.

7 kommentarer:

 1. Hold da fast hvor du worker de bukser... det ser vildt lækkert ud!!

  SvarSlet
 2. Nogen der ved, om de stadig findes i butikkerne?

  SvarSlet
 3. @Anonym

  De er forholdsvis nye så jeg tror sagtens du kan være heldig at finde disse bukser i en Vero Moda.
  Men skynd dig :-) hvis du skal have størst chance for at finde dem.

  /Chau

  SvarSlet
 4. Jeg bryder mig normalt overhovedet ikke om New Yorker, men gik så derind i går og så de havde paillet bukser i sorte. De er stramme, ikke løse som disse.

  Jeg elsker de guld paillet bukser Lise Rønne havde på i X-Factor!

  Nelly www.nellysdelhi.blogspot.com

  SvarSlet