torsdag den 20. august 2009

When somethings right is wrong

Photobucket

Faux læderleggings, COS bluse, ruskindsstøvler Zara, pailletjakke Topshop, taske Rika

Jeg havde dette på i går fordi jeg havde et møde om eftermiddag i København. Jeg følte mig rigtigt godt tilpas i tøjet fordi det var enkel men alligevel med et twist. Dagen i går bød på fantastisk vejr, dog lidt blæsende. Jeg havde besluttet at tage lidt før ind til byen så kunne jeg ose lidt inden jeg skulle sidde indenfor. Men det var så her, jeg indså at jeg havde valgt det forkerte outfit for dagen. Jeg var klædt i alt for mørke farver og det blev så varmt at jeg endte med at slæbe rundt på jakken og mine fødder havde det simpelthen så varmt i støvlerne at jeg måtte købe et par sandaler for ikke at omkomme af varme.
Så det må blive et efterårs outfit... :-)

5 kommentarer:

 1. Lækkert outfit ellers. Har selv prøvet støvlerne, men lod dem være. Måske skulle man alligevel lige kigge.....iiiih.

  SvarSlet
 2. På trods af at du næsten døde af varme, så ser det sgu godt ud:). Jeg har forresten Rika tasken i brun. Det var mandens morgengave til mig:))

  Susie
  www.stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tak skal du have ;-) man må jo lide for skønheden sommetider ha ha ha...

  Rika tasken i brun er også lækker. Det var da en dejlig morgengave. Er din i vasket skind? Min er nemlig i vasket skind, den store af dem. Jeg valgte den i vasket skind fordi jeg synes at tasken fik et mere råt udseende og ikke for "fin, damet" i den uvasket version.

  /Chau

  SvarSlet
 4. Min må være den vaskede version så. Den er nemlig også ret rå i det:). Har du fået min mail?

  Susie

  SvarSlet
 5. Jeg har fået din mail, men jeg har en veninde på besøg fra Australien og en kalender der er lidt booket, så jeg skal nok vende tilbage snarest ;-)

  /Chau

  SvarSlet