fredag den 28. august 2009

CoDe 09 at Fredericia Furniture


I går var vi til et arrangement arrangeret af møbelfirmaet Frederica Furniture A/S i forbindelse med Nordens største designmesse som afholdes i Bella Centeret, Købehavn.
CODE står for COpenhagen DEsign og er Nordens nye internationale mødested for de ultimative trends inden for design, møbler, interiør, belysning, tekstil og teknologi.

Der var høj musik, mad og fri bar. Vi deltager gerne hvert år til møbelmessen afholdt af FF (Fredericia Furniture). Vi kommer der for at møde familien, men også for at se de mennesker som står bag firmaet hvert år. Det er hyggeligt og stemningen er altid højt humør. FF har domicil i Trelde i Fredericia, men har showroom beliggende i Sankt. Annæ Passage i København. Vi tjekker lige deres nye møbler og design. Indretningen af showroomet skifter hele tiden og det er sjovt at se hvad de finder på fra år til år. Mange af møblerne tilhører klassen af klassiske dansk kultur indenfor møbler. Heriblandt kan nævnes Den Spanske Stol, Jagtstolen, Børge Mogensens sofaer, Nanna Ditzel´s trinidad stol etc. Jeg kunne blive ved.
Men også de nyere på stammen som Gallery, Stingray, Pingu stolen m.m er også til at finde hos FF.

Tag et smut forbi og blive inspireret. Man føler sig altid velkommen også bare for at kigge.

Det var i øvrigt her på denne lokation vi holdte vores bryllupsfest for 6 år siden. Ja, vi havde 6 års bryllupsdag d. 23. august. Sikke tiden flyver afsted...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar