søndag den 30. august 2009

The Cone Dress


Denne kjole har den skønneste hindbærsorbet farve man kan tænke sig, også har den kegleformet ærmer og fine dobbeltradet stofbetrukket knapper. Den minder mig om en kjole jeg har set Jackie Kennedy have på dengang i 60´erne. Jeg fik desuden at vide at kjolen var af det årti da jeg købte den, så det passer jo meget godt. Den er fantastisk velholdt og er af mærket Racell designed and made in Denmark. Skoene jeg har på er i ruskind fra Pura Lopez.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk den kjole! Lucky you. Og det er helt perfekt at matche den med de smukke grå rusindssko. Du finder simpelthen sådan nogle fine ting. Mit problem er, at jeg er så høj, at vintage sjældent passer, da kvinder i 60'erne generelt var mindre. Øv for mig.

  God søndag.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Tak, jeg synes også den var så fin, da jeg så den :-) og krydsede både ben og fingre for at jeg kunne passe den. Jeg er vist efterhånden vist blevet lidt afhængig af genbrugsfund :-) der er gået helt sport i det. Kjolen her gav jeg iøvrigt 25,- for.

  Du har nok ret at kvinder i 60´erne ikke var nær så høje som nu. Men det passer mig fint, for jeg er jo ikke så høj :-)

  God søndag til dig også!

  /Chau

  SvarSlet
 3. Sikke en fin kjole! Den ser ud til at passe helt fint! Er bare ikke så god til at finde genbrugstøj! Æv.

  SvarSlet
 4. Ja, den er lidt yndig ik?
  Jeg vil også sige at jeg efterhånden har fået lidt øvelse i at finde genbrugstøj. Tidligere kunne jeg simpelthen ikke spotte noget ud, men det kræver også lidt øvelse :-)

  For mig er der gået sport i det.

  /Chau

  SvarSlet