søndag den 9. august 2009

Random shots of this week´s outfits


Sunday; Coral-Floral Touch
Fødselsdagsfest hos oldeforældre. Silkenederdel fra Bruuns Bazaar, top i organic cotton 2.hand, slangeskindsstiletter fra Miu miu (Easterbunny present from my husband) div perlehalskælder (bla. de to nye jeg har fået af min svigermor)
Skulle til fest hos oldeforældrene hvor der også var en del ældre mennesker, så dresset blev afstemt med selskabet. Nederdelen er en ældre sag. Silken er tyndt og let, nederdelen er ikke foret. Miu miu stiletter har jeg fået af min mand istedetfor et påskeæg for et par år siden som en overraskelse. Det var påskeharen som lige kom forbi med en lækker pose fra Kassandra. Indeni en æske pakket med guldpapir og guldbånd.

Sunday


Monday; Golden Monday
Top i guld 2.hand, halssmykke h&m, korte denimshorts h&m, guldbælte Gant, læder guldsandaler nye fra Oasis. Sandaler fik jeg på udsalg til minus 70%. Jeg har et par andre fra Oasis og de har holdt overraskende godt.

Tuesday


Tuesday; Summer In Purple
strikkjole Pernille Feilberg, halssmykke evita peroni, halterneck bh Calvin Klein, sandaler h&m
Strikjolen fra Pernille Feilberg er en af mine yndlingssommerkjoler. Den er syet i tynd tynd strik som Pernille Feilberg er kendt for. Jeg har været så glad for denne lilla kjole at jeg også har købt den i grå, da hun havde lagersalg. Priserne på hendes strik er generelt pebret, så jeg prøver så vidt at købe dem når de er på udsalg. Denne har koster 2300,- Men den er det værd for den er skøn at have på fordi den er sømløst, strammer ikke, også har den en fantastisk halterneck. Jeg bruger ofte mit halssmykke fra Evita Peroni når jeg har denne kjole på.

Tuesday


Wednesday; Seeing Baby Erik
kjole h&m, skindbælte 2.hand, sko h&m, jakke fra Chloe 2.hand
Jeg havde denne kjole på da vi var på barselsdag hos min svigerinde. De har fået verdens dejligste baby boy. Det er deres tredie dreng og han skal hedde Erik.

wednesdayThursday; blue, red and white
skjorte 2.hand, denimnederdel 2.hand, bælte 2.hand, sandaler Chloé
Torsdag gik hjemme med praktiske ting. Jeg havde 2 ærinder den dag, fordi jeg skulle handle ind til at lave italienske kødboller. Og til trods for at jeg havde indkøbsseddel med, så glemte jeg 3 ting på den...så jeg måtte køre endnu engang ned til købmanden. Manden var udenfor og vaske båden. Vores dreng var med til lidt af hvert, hos far fik han lov til at vaske presenningen til båden ved at stå ovenpå det i badekaret. Hos mig var det at rydde op på hans værelse, så mor ikke kom til at støvsuge alt legetøjet :-)
Nederdelen har jeg købt i genbrugen fordi den er i denim og gennemknappet fortil. Den var for lang til mig, så jeg har klippet den så den passer bedre i længden. Jeg overvejer om den skal syes op forneden.

Thursday


Friday; Grey and Black with Floral
lang tanktop fra america vintage, lang cardigan Pernille Feilberg, sølvbælte 2.hand, floral boots tredair.
Tanktoppen er i ultratynd bomuld med spagettitynde stroppe. Cardi er en ældre sag, som har jeg købt på lagersalg som jeg har brugt en del hængende løst eller med bælte. Den er i strikket i tynd tynd bomuld i to lag og er uden sømme.

Photobucket


Saturday; Zebra love
top dolce et gabbana, oversize top 2.hand, denimshorts club, hvide sejlersko Signal
Zebra toppen har jeg fået af min daværende frisør som et plaster på såret fordi han kom til at farve mit hår forkert.
Denimshorts er tussegamle, tror de efterhånden er 20 år gammel. Kan ikke huske hvor jeg har fået dem fra.
Toppen er fra genbrugen og har kostet en 20,- den er ellers i str. xl, men jeg synes ikke det gør noget at den er for stor, tværtimod.

Saturday

2 kommentarer:

  1. Sikke mange fine looks, Elsker især fredagslooket med den draperede cardi og så er de støvler alt for fede!

    SvarSlet