torsdag den 27. august 2009

Change To Something NewI går eftermiddag fik jeg besøg af min veninde Maja. Jeg lavede frokost som bestod af squashkage med laks, rødpeber og rucola. Vi havde aftalt at vi ville på genbrugsrov :-) og det kan man sige vi gjorde. Jeg skulle være personal shopper for hende endnu engang og hun fik også virkelig mange lækre ting med hjem, som jeg selvfølgelig vil vise snart. Senere på eftermiddagen lavede vi mexicansk mad hvor jeg fik besøg af mine forældre og bror. De var så glad for at se Maja, det må efterhånden være 1 år siden sidst. Sådanne er det at være udenlandsk dansker, man bliver savnet.

Jeg havde dette outfit på om eftermiddagen:
blondebluse cheapmonday, nettrøje med lynlås 2.hand, min nye nederdel fra h&m, nittebælte, COS støvler, grå blazer 2.hand.

Jeg havde valgt at style min nye nederdel med en blondebluse og udover den en nettrøje. Jeg synes det var en sjov kombination at kombinere to item som begge var see through. Trøjen bliver lukket med lynlås og købt på genbrugen til 10,- Den er lidt nistret i nettet, som man desværre ikke kan se på billederne. Det er som at have en trøje på også alligvel ikke. På det tredie billede er jeg ved at sætte hårklemmen i håret, derfor det lidt akavet billede.
Den grå blazer er også et af de gode genbrugsfund jeg har været heldige med her i foråret. Jeg fik et helt sæt som bestod af blazer og bukser til kr 45,-. Bukserne fik min mor da de var alt for store til mig. Den er lavet i en virkelig god kvalitet med kashmiruld i og den er ultra let at have på.
COS støvlerne de er bare et hit. Dem er jeg virkelig glade for. De er lette og også er de nemme at gå med. Virkelig comfy. Man svæver næsten :-)

4 kommentarer:

 1. Uha, sikke nogle fine sko, hvad skulle du give for dem, og hvornår har du købt dem?(:

  SvarSlet
 2. Tak, jeg er også glad for dem. Jeg købte dem i Berlin på vores sommerferie. Jeg mener jeg gav 150 EUR for dem, så lige omkring 1125 dkr.

  Jeg tror COS i KBH har fået dem.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Ja, jeg var inde og se (læs: savle over)dem idag, desværre er de lige nu liiidt for dyre for mig );

  /Claudia

  SvarSlet
 4. Ej, hvor ærgerligt for dig, men jeg synes bestemt de er det værd.

  Fik du prøvet et par?
  Hvad ligger de i pris herhjemme?

  /Chau

  SvarSlet