fredag den 28. august 2009

Maja, she got a new wardrobeMaja, min veninde fik lige shoppet amok i genbrugen og det var en af de gode dage hvor der var en del sager der var værd at hapse med hjem derfra. Den hvide trøje er fantastisk med det baggy look og college udtrykket. Den er dejlig bare have hængende skødesløs som her, men kan også samles med et bredt bælte i livet for at få talje. Den grå stribet skjorte er i tynd bomuld så den er let gennemsigtigt - lækker kvalitet og en god basisting. Halskæden med de sorte similistene er ret fin, også har den en fin længde. Den glimter så fin i lyset og stadig bare så enkel og let at bruge til mange outfit. Leotoppen og tasken kom også med derfra og det kvadratiske tørklæde i tynd bomuld faldt jeg altså for de lækre farver. Derudover fandt jeg et par hvide jeans som sad perfekt på hende og et tørklæde mere. Jeg synes hun kom med mange gode ting, som hun kan mikse på kryds og tværs med det hun har hjemme i forvejen. Hun var ikke så svær at overtale med de forskellige sager, ja og prisen for det hele var også god.
Så med alle de ovenstående sager og de to jakker kom hun hjem med. Ialt 100,- skulle hun slippe af med, for der var 50% i denne uge. Hun var henrykt og er sikker på at hun vil blive glad for det hele, når hun drager hjem til Perth i Australien. Det eneste problem hun har pt. er hvordan hun skal have alt det nye tøj med hjem hun har købt under hendes ophold herhjemme.
Jeans, hun har på er forresten købt i Message sidst vi var i Fisketorvet.
Ja, og hvad fik jeg med... endnu et bælte :-) det er i sort elastisk og som bliver lukket med lyse guldblade. Så det var ikke så meget, men agendaen var også at finde noget til Maja.

Hvad synes I om fundene?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar