tirsdag den 23. august 2011

Close up af Chloe skjorte

Skjorten har jeg haft i mindst 6 år og har brugt den flittig i starten. Men den har jeg ærlig talt glemt i garderoben indtil jeg så en artikel med Malene Birger hvor hun havde sat en skjorte i stil med denne med et par grønne cargobukser. Så jeg stjal lige looket. Desværre har jeg ikke længere bukserne fordi de revnede bagtil.

4 kommentarer:

 1. Hvordan i alverden revner sådan nogle bukser - hang du fast i noget eller var stoffet for skrøbeligt?

  Det er jo i hvert fald ikke den bedste reklame for et par bukser.

  Blusen er fin, klæder dig godt og det er faktisk en rar tanke, at tøj kan bruges længere end 6 mdr. På min lille nye blog viser jeg bl.a. en jakke, som jeg har haft siden 2004 og den bruger jeg faktisk løbende.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår heller ikke hvordan revnen er kommet, for det er ikke sådanne at jeg har sat mig i noget som har revet dem. Jeg tror bare at stoffet var alt for skrøbeligt. Nej, så det er ikke den bedste reklame, men det var en fint snit. Så det er lidt ærgerligt at de gik i stykker.

  Tak skal du have. Jeg er heller ikke så meget til smid ud kulturen og faktisk er meget af mit tøj mere end 6 mdr. eller år gamle. :-)Jeg synes det er en kunst at kunne sammensætte nyt og gammel sammen.
  Jeg kigger lige forbi din blog ;-)

  /Chau

  SvarSlet