onsdag den 18. maj 2011

Konkurrence: Wake Up Wonder


En af mine læsere har nu mulighed for at vinde et produkt fra Olay, som ikke mindre bliver kaldt for Wake Up Wonder. Og hvem vil ikke det? Jeg vil :-) Det eneste du skal gøre er at blive fast læser på bloggen og skriv dit navn, alder og e-mailadresse. Så trækker jeg lod blandt kommentarerne.

I deres presse materiale står der følgende om Wake Up Wonder:

Sig godmorgen til ungdommelig hud og farvel til et træt ansigt.

Olay præsenterer Total Effects Wake Up Wonder – en ny ansigtscreme, der får huden til at vågne på blot få sekunder. Wake Up Wonder tilfører huden et intenst fugtgivende kompleks, der er designet til at give smukkere og mere ungdommelig hud lige fra morgenstunden. Letvægtsformularen, indeholder, ligesom resten af Total effects-serien, 7 anti-age hudplejevirkemidler herunder VitaNiacin og Vitamin B3. Wake Up Wonder er udover de 7 anti-age virkemidler tilført mynteekstrakt, der gør, at huden fugtes intenst, så den synes smukkere og yngre. Sig farvel til træt hud – vågn op og føl dig som et ’Wake Up Wonder’.

En travl hverdag aflæses hurtigt på huden, og i takt med at vi ældes opstår en række udfordringer, der forhindrer huden i at se frisk og sund ud. Et synligt tegn på at huden ældes er, når mærkerne fra hovedpuden, som tidligere forsvandt på få minutter, tager længere og længere tid om at gå væk.

Derfor har Olay udviklet Total Effects Wake Up Wonder med en intens fugtgivende formular, der tilfører huden 7 anti-age hudplejevirkemidler i en enkelt dosering, som:

1. Synligt reducerer udviklingen af fine liner og rynker

2. Fugter huden for et sundt og strålende resultat

3. Opstrammer huden

4. Forbedrer hudens triste overflade

5. Blødgører og jævner hudens struktur

6. Minimerer fremtoningen af hudens porrer

7. Hjælper med at forebygge mulige skader på hudens overflade

Resultat efter øjeblikkelig brug, der holder op til 24 timer: Olays Hydrating Moisture med mynteekstrakt booster fugtniveuaet, så huden vågner afkølet og genopfrisket

Resultat efter brug i 1 uge: VitaNiacin (sammensætning af Vitamin B3, ProVitamin B5 med Vitamin E) hjælper med at øge gendannelsen af hudens celler for derved at afsløre en forfriskende og mere ungdommelig hud

Resultat efter brug i 1 måned: Vitamin B3 hjælper med at styrke og gendanne hudens fugtbarriere, så huden bedre kan holde på fugten. Samtidig gendannes hudens naturlige fugtgivende ingredienser således, at huden føles blødere.

Vil du gerne vinde denne creme, skriv blot en kommentar så trækkes der lod.

2 kommentarer:

  1. Elise Kann, 17, elisekann@hotmail.com

    Det ville da være lækkert, min hud kunne godt trænge til en ansigtscreme :D

    SvarSlet
  2. Agnete, 18 år. agnetehjensen@hotmail.com
    Jeg har tør hud, så jeg kunne godt bruge en creme med nogle fugtgivende ingredienser. :)

    SvarSlet