søndag den 15. maj 2011

Konfirmation del 1

Jeg var til konfirmation sidste weekend. Det var et smukt arrangement, som blev afholdt i telt. Det fine telt blev opstillet midt i haven med rød løber og havet i baggrunden. Solen skinnede fra en blå himmel. Smukkere omgivelser kan vist ikke gøres på en konfirmation.

Forret blev serveret og består af friskpillede fjordrejer, hummer og kammuslinger med hvide asparges i sauce. Hertil en frisk hvidvin.


Den smukke bonderose buket på buffet bordet. Denne rose og farve var gennemgående tema på alle borde.


Buffeten med masser af dejligt mad.

1. hovedret bestod blandet andet af stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche.

Mozzarella salat med sæsonens bedste tomater jeg har smagt indtil videre. Oliven er jeg ikke vild med så de blev elegant sprunget over.


Røget laks med grønt og okse carpaccio med parmasan ogartiskokker.

2. hovedret var bl.a. spinattærte, kylling viklet med bacon, oksemørbrad, pastasalat, tomatsalat m.m.

En af kokkene som stod for maden står klar og behjælpelig med et godt stykke mørbrad.

4 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud :D Du kommer altså til nogen skønne fester ;)

    SvarSlet
  2. Flotte stemningsfulde billeder. Ligner en god og hyggelig dag :)

    Hilsen

    Theo
    København restauranter
    http://københavnrestauranter.dk/

    SvarSlet
  3. Hold da op - det var noget af en konfirmation! Hvor ser det bare lækkert ud altsammen og virkelig gennemført... Man skulle næsten tro det var en bryllupsfest :o) Smukke omgivelser også.

    SvarSlet
  4. hej Rijah,
    Det var også rigtigt lækkert. Synes du virkelige det? ha ha...Det er den 3. af slagsen jeg har været til, da konfirmanden har to ældre søskende. Alle konfirmationer bliver holdt på denne måde med lidt afvigelse af mad.

    Hej Theo,
    tak, det var også en dejlig og hyggelig dag.

    Hej Hanne,
    Du har faktisk ret, det kunne meget vel godt have været en bryllupsfest. Det har jeg ikke tænkt på. Det var en dejlig fest i smukke omgivelser.

    /Chau

    SvarSlet