Et af de mange fede steder vi besøgte, da vi var i Kroatien. Stedet her hedder Villa Annette. Det er et super lækkert sted med tip top service. Vi sad her helt alene og havde vores egen private tjener, som var enormt sød og gav den bedste service. Hotellet producerede olivenolie med forskellige smags varianter, som vi fik lov til at smage med hjemmebagt brød til. Det var stedets appetizer. Til forret valgte jeg stegt squid som jeg er ved at tage en bid af. Manden og jeg valgte begge hjemmelavede pasta med trøffel og en med vilde asparges. Både de vilde asparges og trøffel er en delikatesse, så det var noget vi havde bestemt os for at prøve. De vilde asparges så vi på et marked og de kostede det hvide ud af øjnene i forhold til almindelig asparges. Trøffel har jeg aldrig smagt før, så det var første gang. Manden havde fået det før og han var meget imponeret hvor meget trøffel vi fik på vores ret. Det var nærmest skåret som om det var parmasan ost. Trøflen er en delikasse, fordi den er så svær at opdrive. Den kan ligge mellem 1-1,5 meter nede i jorden og er derfor svær at se. Så man træner hunde og grise til at snuse frem til dem. Hundene er bedst, fik vi fortalt, fordi grisene spiser dem :-) Begge retter var fantastiske, og ikke at fornægte at hjemmelavede pasta bare er en klasse for sig.
Desserten var mascapone med brændte figner serveret i høj glas. Det var himmelsk godt.
På det sidste billede tager sønnike lige et hvil efter det overdådige frokost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar