torsdag den 17. september 2009

Se hvad jeg fik med posten i dag


Postmanden ringede på døren og havde en pakke med til mig fra hm og den indeholdt de her grå stressed jeans og halskæden. Ordren blev lagt hos hm for lang tid siden, så havde slet ikke regnet med at det blev i dag de skulle komme, så glædeligt overrasket, det blev jeg. Jeans er super fine, jeg var lidt bange for at de ville være stive med alt det syning foran og bagtil, men de viser sig at være rigtig bløde. Jeg kan ihvertfald bukke mig i dem :-) de er bløde som almindelig jeans.

Den store statement halskæde i sølv er ret kompakt og tung. Men jeg elsker den med det overflod af kæder og perlehalskæder blandet sammen, og den store sikkerhedsnål som samler alle kæderne, gør den rå og ikke for fin. Men den er fiiiiin :-)

Har du også bestilt jeans´s og halskæden? Hvis ikke, lagde jeg mærke til at der var flere tilbage i str. 36 og de har fået flere af disse halskæder hjem i hm.com
3 kommentarer:

 1. Gud er de også tevlede bagpå...coool

  ER dine støvler dem fra Weekday?

  SvarSlet
 2. De klær dig virkelig meget ;D Kan godt li hele dit outfit her :)

  SvarSlet
 3. @ Brigitte,
  Ja, de er også trævlet bagpå, det synes jeg også er ret cool. Det er nemlig ikke så tit man støder på sådanne et par jeans.
  Støvlerne er ikke fra Weekday, de er fra Cos.

  @ riJah,
  Ihh..hvor er du sød og tusind tak! ;-)

  /Chau

  SvarSlet