fredag den 11. september 2009

Casual Friday


Jeg har dette outfit på i dag.
Khakibukser hm (som jeg gav 49,- sat ned fra 249,-), bælte med skull 2.hand, blondetop hm, zebra frynsetørklæde med guld mønter hm, ruskinds hyttesko fra Wumm, hvid boyfriend blazer 2.hand og taske med nitter topshop.

8 kommentarer:

 1. Læker farvecombo med sandfarvede chinos og hvid blazer!

  SvarSlet
 2. Ihhh..tak, det er så dejligt at høre du kan lide det.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Jeg synes ofte du er rigtig god til at sætte ting sammen, som jeg måske ikke lige umiddelbart ville have gjort, og så er det netop superfedt at se på en anden at det fungerer!

  Og så er det jo bare over-all fedt at du flasher så tit :-)

  SvarSlet
 4. Ihh..hvor er du altså sød. Dejligt at du værdsætter mine mange flash. Jeg kan nemlig også selv godt lide når andre flasher deres outfits. Det er inspirende og hyggeligt læsning at se hvordan andre kombinerer.

  Jeg synes ikke jeg får flashet alle mine outfits, så det er lidt stressende. For jeg har billederne, som bare skal redigeres. Jeg har allerede 3 outfits som mangler at blive vist :-)

  Er det ikke dig som har noget med Babushka dukker? :-)

  SvarSlet
 5. Haha jo!

  Min svoger rejser til Rusland imorgen, og jeg har bedt ham holde udkig efter en til mig (og det ville jo være en herlig gave eftersom jeg har fødselsdag imorgen, heh) Desværre skal han kun være der to dage, så det er ikke sikker han lige falder over dem.

  Argh, jeg kender godt det med stress, jeg får virkelig stress hvis jeg ikke har fået forprogrammeret indlæg til de dage hvor jeg ikke har tid til at sidde ved computeren...

  SvarSlet
 6. Det lyder da super godt for dig hvis han lige kan hapse et par dukker med til dig.

  Grunden til at jeg spørger er at jeg gerne vil give en lille gave til dig, siden du er så hook på disse babushka dukker. Det er ikke noget særligt, men en lille top med motiv med babushka dukke. Du bruger vist samme str. som mig ik?

  Skriv til mig hvis du er interesseret, så kan jeg lige tage billede af den :-)


  Chau_hua@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Grunden til at der er lidt stille på bloggen i dag 160909 er at jeg idag har investeret i en ny bærbar pc, så jeg sidder og konfigurere den som jeg vil have det. Så jo, jeg kan også blive stresset over at tingene jeg gerne vil blogge hober sig op :-)

  Hav en dejlig føs-dag imorgen!

  /Chau

  SvarSlet
 8. Du er da for sød!!!
  Jeg ville elske en babooshka-bluse :-D

  Jeg bruger en str. 38-40 foroven afhængig af hvordan den er i størrelsen?

  Og tusind tak for din fødselsdagshilsen :-)

  Hvilken pc har du købt?

  Knus Brigitte

  SvarSlet