torsdag den 3. september 2009

Jeg ønsker mig


foto: insideout.topshop.com


Disse lækre Emma Cook boots som er til at finde på Topshop Online shop netop nu. Dem ville jeg gerne hapse i min indkøbskurv for de ser rigtige behagelig ud og samtidig cool til efteråret. Kombination af wedge, dyreprint og frynser...me want a lot. Jeg tror enten kan man lide dem eller ej og jeg tilhører altså første gruppe :-) Jeg synes dem hun lavede sidste efterår var super skønne, men nåede aldrig at få et par inden de blev udsolgt på et nanosekund. Jeg tror også de her hurtigt forsvinder, for de er godt nok lækre. Jeg vil bruge dem til mine slangeskindsleggings og en lang vamsede trøje...og..og..

Another new craving absolutely. Damn it!

4 kommentarer:

 1. Jeg ville klart gå efter nederdel og læderbørge!

  Men jeg er også "the more the merrier" typen, og så synes jeg den nederdel er så skøn!

  SvarSlet
 2. Jeg synes også at læderjakken og nederdelen er fine. Men når jeg kigger i min garderobe, så har jeg iforvejen 3 læderbikerjakker, 2 læderblazer, 1 læderjakke og nederdele, dem har jeg også en utal af:-) så udfra den konklusion så er jeg nok mere til støvlen. Og det er ikke at jeg ikke har få støvler :-)men denne her har kombination af dyreprint, frynser og wedge...I am lost ;-)

  Jeg tror også jakken og nederdelen vil være til at købe næste måned, hvorimod støvlen i min størrelse går hurtigere. Blot en fornemmelse:-)

  Har du selv købt jakken og nederdelen?

  Jeg var forresten forbi h&m i dag og gramse på den faux pelsjakke, som du har købt.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Nej jeg har ikke købt nogen af delene, ligesom dig er jeg vist rigeligt forsynet på læderjakke-fronten, men jeg overvejer godt nok nederdelen...hvis den bare ikke lige kostede 399...

  Med de argumenter du disker op med så synes jeg da helt klart du skal satse på skoene! Og det plejer jo gene at gå hurtigt ved Topshop, så man skal slå til! (bitter bitter erfaring taler her :-)

  Hvad synes du om pelsfætteren? Jeg er stadig ikke overbevist, men er også bange for at returnere den og så fortryde, for så er den helt sikkert væk, hmm

  SvarSlet
 4. Shhh...sig det ikke til nogen :-) Men jeg har netop bestilt støvlen, kunne altså ikke lade være til sidst og jeg var også bange for at min størrelsen ville blive udsolgt. Ja, det går at går lidt stærk i Topshop, så man skal være hurtig.

  Jeg var ikke så begejstret for den hos h&m, synes at pelsen var ret så fnulret og lukningen ikke så pæn. Der synes jeg min fra BikBok er en bedre kvalitet, for pelsen er tæt og kort, så smag og behag. Prøv at se den fra Bikbok inden du beslutter dig, men som sagt så jeg den i hm i dag og der var mange tilbage af dem.

  /Chau

  SvarSlet