fredag den 25. september 2009

I love suede


Gårsdagens spontane shoppetur resulterede i to items i ruskind som kom med hjem.
Her er jeg i Divided Exclusive nederdelen i ruskind. Jeg er meget imponeret af ruskindet, som er blødt som smør og at det elastiske stykke i livet ikke bare er sat på med et bredt sort elastik, men selve stykket også er holdt i ruskind.

De beige farvet ruskindstøvler er fra Zara, og dem spottede jeg først hos den norske blogger Elenita. De er lækre fordi de har en visual forlængende effekt i og med at de er i en lys beige ruskind som går i tone i tone med huden. Det er jo ikke så ringe, når man har korte ben som mig :-) Et lille fashiontips herfra, er at man ofte får længere ben hvis man holder fodtøjet i lys farve som denne. Især om sommeren er det rigtigt smart, fordi man kan få høje sandaler i lyse farver og med bare ben, så får man altså lige de ekstra centimeter. De er dejlige lækre at gå i også har de en rågummisål, som gør dem bløde og skridsikre.

Kan du lide dem?5 kommentarer:

 1. Jeg elsker begge dele!

  Kan dog nok kun økonomisk forsvare nederdelen, den er altså rigtig fin til dig!

  SvarSlet
 2. Ej dem har jeg også lige kigget på og lavet indlæg, de er så fiine! :D Men øv de var der ikke i min str. Tillykke med dem.

  _0-0_ Delance

  blog.delancefashion.com

  SvarSlet
 3. Synes de er meget fine. Kan godt se det med at de forlænger dine ben, og synes overraskende godt om at du har blandet dem med sort/hvid. Et rigtigt godt køb :)

  SvarSlet
 4. Tjoeh, jeg er ved at overgive mig til den slags sko. Hvad kostede de? ;o)

  SvarSlet
 5. @Brigitte,
  Nederdelen viste sig at være super lækker IRL :-) Har du selv købt den?

  @Emilie Delance,
  Det var ærgerligt at du ikke fandt dem i din størrelse. Sådanne er det med Zara med de populære ting, de forsvinger hurtigt.

  @Sophie,
  Tak for kompliment med at blande farverne, det var faktisk tilfældigt :-) det var mest for at vise begge ting samlet. Men dejligt at du kan lide det, det må jeg huske.

  @Beam
  De kostede 675,-

  /Chau

  SvarSlet