fredag den 11. september 2009

Jeg venter stadig...


De her hårprodukter kom med posten i dag, da jeg havde vundet en konkurrence ved at give et par hårtips hos Stiletterne.dk. Det er Pantenes nye serie, som skulle give håret volume. Det havde jeg glemt alt om, så det var en glædelig overraskelse. Men jeg synes postmanden manglede at have en pakke mere med til mig. For mine Emma Cook støvler fra Topshop har jeg ikke set skyggen af endnu. Jeg fik ellers en mail fra dem sidste fredag at de var blevet afsendt fra dem, så jeg venter med spænding hver dag.
Jeg synes ellers ikke at det plejer at gå så lang tid, højst 4-5 dage fra man modtager emailen at de er afsendt til de står foran ens hoveddør. Er der nogen som har oplevet en længere transporttid? ....tænker jeg måske skal skrive til Topshop og spørge om de har en update om hvor de kunne være henne, eller skal jeg give den et par dage mere?

4 kommentarer:

 1. Ved heller ikke lige hvad der går af dem - min jakke var alligevel 9 dage om at nå frem, og sidste gang jeg bestilte tog det kun 4 dage! Det er mystisk..

  SvarSlet
 2. hmm...det er mystisk. Tak fordi du skrev, så håber jeg bare at støvlerne er på vej og ikke blevet væk under transporten :-)

  Nu vil jeg altså bare have de støvler! ;-D

  /Chau

  SvarSlet
 3. Jeg fik også en mail i mandags om at mine varer var afsendt, men har heller ikke set skyggen af dem.
  Men ok, jeg tror man må påregne en uges ventetid, selvom Topshop plejer at være hurtige. Det engelske postvæsen er dog generelt ikke de hurtigste knallerter på havnen, men der slægter de jo deres danske kolleger på..

  SvarSlet
 4. Det er bare mærkeligt at der er så stor forskel på leveringstiden fra gang til gang. Jeg må vist bare væbne mig med tålmodighed :-)

  /Chau

  SvarSlet