torsdag den 3. september 2009

H&M altså...


Jeg har netop set at H&M igen har rykket leveringen af mine bestilte varer til uge 41 og nu overvejer jeg seriøst at annullere disse to ovenstående ting til fordel for Emma Cook støvlerne.
Hvad synes I? læderjakken og ruskindsnederdelen eller Emma Cook støvlerne forneden?

5 kommentarer:

 1. Ja, nu du spørger siger jeg helt sikkert skoene! Jakken er så overdrevent overeksponeret og så er den dyr ift. at det bare er H&M. Og tror at du bliver træt af nitterne! Havde også selv bestilt den, men er sprunget fra nu, netop fordi jeg syntes at der gik for lang tid før den kom! Og nederdelen må jeg nok indrømme aldrig har været et hit for mit vedkommende!

  SvarSlet
 2. Ja, jeg tror også selv at jeg er kommet til samme konklusion som dig :-)

  Jeg står mellem valget mellem de sorte med zebra og disse her lyse med pletter. Hvad synes du bedst om?
  Jeg hælder mere til dem, da jeg tror de andre bliver vildt meget hypet og jeg har i forvejen sorte støvler. Jeg tror desuden at den lyse farve bliver sjovere at style med :-) og perfekt til sorte leggings.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Tjoh, jeg ville nok vælge de sorte. True that at man altid har mange sorte sko i forvejen, men tror det handler om, hvilke sko man vil få brugt mest! Og så er de sorte jo ikke almindelige sorte, kedelige sko... Men det kommer nok meget an på, hvad du vil style dem med? Jeg tror personligt at dem du viser på billedet, er super fede, hvis man går meget i helt sort tøj, men går man i mere spraglet tøj, ville jeg vælge de sorte sko til... Men den er sgu svær. Hvis du har ressourcer til det, så bestil begge og bestem dig foran spejlet derhjemme og returner der par, du ikke vil have... Det gør jeg indimellem, når jeg virkelig ikke kan beslutte mig!

  SvarSlet
 4. Jeg tror at hvis jeg skal have denne model, så bliver det den lyse, fordi den skiller sig mere ud. Det er sjovt du nævner at de sorte er bedst til helt sort tøj, jeg har det omvendt. Jeg synes at det ser flot ud at have helt sort tøj også have et par chunky sko til i en anden farve end det øvrige outfit for at skabe kant. Ellers kan det blive for "gennemtænkt" :-)

  Jeg synes desuden det er mega besværligt det med at skulle returnere tøj tilbage til en onlineshop ligesom det indlæg du skrev for et par dage siden :-)

  SvarSlet
 5. Åh, men jeg mente nu også at spraglede, lyse sko går bedst til sorte eller ihvertfald ensfarvede outfits og at sorte sko går bedst til spraglet tøj:-) Sorry, hvis det fremstod anderledes. Ja, jeg synes det er mega besværligt med at sende tilbage til især Topshop, som tager en krig om at returnere ens penge... Håber du finder ud af det og glæder mig til at se dig flashe dem, men i mellemtiden vil vi gerne nyde synet af dine Notabene støvler!

  SvarSlet