mandag den 7. september 2009

Copycat


I dag har jeg været på besøg hos en veninde i Christianshavn og vi tog ud på en ose tur i de nærliggende butikker og genbrugsbutikker. Efterfølgende stod frokosten af sushi platte hos Lets Sushi. Det har været en dejlig solskinsvejr så jeg er glad for at jeg fik luftet både min nye kjole og min nye jakke. Jeg besluttede at tage toget ind til hende og jeg er totalt novice mht. DSB, toglinie, hvor mange zoner og klip der skal klippes osv. Da toget ankommer til Hovedbanen, så siger togføreren, at toget ikke kører videre til Nørreport, og alle passager skal stige ud og skifte perron...også haster jeg hen til den perron jeg tror det er, men det viser sig at være den forkerte, hvorefter jeg går til den næste som også viser sig at være forkert. Jeg opgiver selv at finde den, så med hjælp fra en kontrollør finder jeg ud af at jeg bare skulle være blevet på den første perron og gået på den modsatte side af perronen....arrghh... mig og tog. Togturen hjem var heller ikke problemfrit for der var aflyste tog, men heldigvis havde manden og jeg aftalt på forhånd at mødes på Hovedbanen og følges hjem. Han er altså lidt mere habil på tognettet, og fandt en vej hjem uden at vi strandede, så vi nåede frem til børnehaven fem min. inden lukketid. Det er ikke første gang at jeg synes det er træls at tage toget og jeg plejer også at tage bilen.
Det bedste ved at tage toget var klart at jeg slap med at stresse efter en p-plads til bilen og p-udgifter. Anyway jeg har ikke opgivet det med at tage toget :-) det kan jo kun blive bedre.

Jeg har haft dette på idag. Min nye kjole fra h&m, bælte med guld blad 2.hand, min nye pailletbikerjakke fra Topshop, leo tørklæde h&m og notabene støvler.

4 kommentarer:

 1. Der var den jo, den fine jakke!

  I det hele taget toplabert outfit

  SvarSlet
 2. Tak, hvor er du sød Brigitte :-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Er vild med tørklædet! Er det købt for nyligt?

  SvarSlet
 4. Det blev købt slutningen af august. Men jeg er næsten sikker på de stadig kan fås. Du kan finde dem i deres badetøjs sektion. Det er nok ment som en sarong :-)

  /Chau

  SvarSlet