torsdag den 18. februar 2010

I brought another trenchcoat but...


...this one is not black...

Jeg købte denne lyse trenchcoat forleden dag da jeg var i Zara. Jeg har i flere sæsoner tænkt at jeg skulle have mig en lys trenchcoat, så denne gang satte jeg den på min liste over must-have for den kommende sæson. Så da jeg så denne model i Zara så måtte det altså være den. I Zara havde de ca. 5-6 forskellige trenchcoat og deriblandt denne, som iøvrigt kun var 2 stk. af tilbage. Jeg valgte denne model fremfor de andre modeller af mange årsager, deriblandt fordi farven er den helt rigtige lyse khaki/grå og ikke Burberry beige som jeg synes er mørkere. Modellen er enkel og tidsløst, som jeg er sikker på kan bruges i flere sæsoner frem. Også har frakken et par fine skulderdetaljer, som gør at skulderne bliver let markeret uden at de bliver for voldsomme. Detaljen minder om en form for japansk origami (foldekunst). Sidst men ikke mindst så er modellen ret fin i snittet og den passer i ærmer og længde til bette mig :-)

Men tjek Zara hvis du går og leder efter en lys trenchcoat, for de har mange fine modeller.

6 kommentarer:

 1. Tak for rådet. Jeg går netop og leder efter en lys trenchcoat. Måske er Zara også svaret for mig :)

  SvarSlet
 2. hej Lise,
  ja, jeg synes bestemtb Zara er et besøg værd i disse tider. men også farligt for pengepungen :-)
  /Chau

  SvarSlet
 3. Hej Chau,

  Sjovt sammentræf, du har jo lige kommenteret på khakibukserne, jeg fandt i Zara, og under selv samme shoppingrunde var jeg utroligt tæt på at få netop denne trenchcoat med hjem. Det var kun pengepungen, der sagde nej, for alt andet skreg JA! Elsker skulderdetaljerne og at den er så klassisk. Jeg tror, jeg må tilbage efter den! :)

  /Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Camilla,

  Det er farligt for pengepungen at træde ind i Zara :-) jeg synes dine khakibukser er så fede. Jeg craver dem stadig så jeg må se om der er råd til dem næste måned...hi hi..
  Skriv lige hvis du ender med at købe trenchcoaten :-)

  /Chau

  SvarSlet
 5. Chau - hvordan er den i str.? Den er seføli udsolgt overalt nu, men har fået en til at købe den til mig i Spanien. I en str. S. Håber den passer.
  Min skindbikerjakke fra Zara er jo str. M, så jeg tænker lidt hvordan det hænger sammen med de str.
  Håber du kan hjælpe ;O)

  SvarSlet
 6. hej Hanne,

  Min er en str. S og den passer mig. Jeg vil gå ud fra de ting du har købt skyde på at du også skal have en str. S. Læderjakken er nemlig lille i str.
  Hvor er du heldig at have en Zara Pusher i Spanien :-)

  SvarSlet