mandag den 15. februar 2010

Dagens købJeg fandt denne fine trenchcoat i genbrugen i dag. Den er lavet i en lidt kraftig kvalitet. Den er let foret - har quiltet foer foroven og foret med ternet stof forneden. Den minder mig meget om Patrizia Pepes design. Frakken er utrolig velholdt og jeg elsker detaljerne ved den. Det ternede foer ved kraven, de skrå lommer, stropperne ved skulderne, rygpartiet med overslag, raglanærmerne og ikke mindst at ærmelængden passer mig :-)
Jeg har i forvejen 2 sorte trenchcoat, en kort og en lang - men har stadig en lys beige trenchcoat på min ønskeliste. Men da jeg så denne måtte den altså med hjem til trods for farven. Den var i øvrigt til halvpris ;-)

4 kommentarer:

 1. Er misundelig - mangler selv en sort trenchcoat. Det er jo en evig klassisker - godt køb.:)

  SvarSlet
 2. Den er super fin:) Kom med det samme til at tænke "Burberry", da jeg så den. Fin blog du har. Jeg har tilføjet mig som fast læser, så jeg fortsat kan følge dig:) Håber du også vil tjekke min blog: www.sabine-yvonne.blogspot.com

  SvarSlet
 3. @Rikke,
  tak, synes også den er fin. Min svigerinde synes også den er så fin at hun faktisk i aften har lånt den fluks :-)

  @Sidsel,
  Du har ret, den går aldrig af mode. Jeg har set at Zara har nogle rigtige fine nogle både i sort og beige i forskellige længder.

  @Sabine Yvonne, Tak skal du have :-) jeg skal da lige tjekke din blog også.

  /Chau

  SvarSlet