søndag den 3. januar 2010

sushi ad libitum nytårsaften










Det var mig som var chefkokken nytårsaften assisteret af min mor og min mand :-)

Vi fik sushi og som er en af min mors livretter, og vi elsker også at spise det hjemme, så det var en nem beslutning hvad vi skulle have at spise denne aften.

Øverst oppe har vi snowcrab med kæmpe klør og hummere forneden. Ved siden af fad med kammuslinger til at lave sashimi, rolls og nigiri. Under dem er der fersk laks skåret til sashimi, nigiri og rolls.
Jeg lavede i alt 6 rolls:
Jeg lavede for første gang en roll med kartoffelmos sammen med kammusling og sesam.
Manden lavede jomfru hummere med sauce af dild, smør og olie. Det er en ret vi spiser ofte om sommeren, men er så lækkert at den kan nydes hele året.

Jeg glemte helt at tage billeder af hele bordet da lækkerier blev serveret. Jeg havde lave en masse forskellige nigiri og der var selvfølgelig alt for meget mad. Så der var også natmad og til imorgen :-)

Jeg havde simpelthen så tralvt med at nå det hele til tiden inden dronningens nytårstale at jeg glemte at tage billeder af nytårsoutfittet.


4 kommentarer:

  1. Årh hvor ser det godt ud :)

    /Maria

    SvarSlet
  2. :-) tak, vi åd og drak bogstavelig talt.

    /Chu

    SvarSlet
  3. Åhr, det er sgu lidt træls for os sushihungrende bloggere at se de der billeder. Iiiih....hvorfor bor du ikke herovre? ;o)

    SvarSlet
  4. @Beam,
    hi hi...hvorfor bor du ikke herovre. Så var du inviteret forbi til næste omgang sushi.

    /Chau

    SvarSlet