lørdag den 9. januar 2010

big scarf needed now!

marc by marc jacobs


Loewe


Dsquared

Vivienne Westwood

Vi kan vist ikke gå udenom de store halstørklæder i år. De er smarte, samtidig med at de er gode at have på i kulden. Så man kan være fashionable i kulden :-D

Jeg elsker tørklæder og kan ikke få nok af dem. Men jeg har flest af dem i silke og med print. Så i den sidste stykke tid har jeg cravet et stort strikket ensfarvet tørklæde, som jeg kan svøbe mig ind i kulden, så i går var jeg forbi hm for at købe sådanne et. Det var ikke mindre end perfekt da jeg fandt et dejligt langt et i sort strik fra herre afdeling, lige det jeg gik efter. Iøvrigt det sidste i butikken -heldigt! Fandt også et andet strik tørklæde på tilbudsbordet i hvidt kabelstrik og det var nedsat til en 50´. Haps haps. Smuttede lige forbi Monki og kom derfra med et langt strikket tørklæde og strik benie. Begge nedsat med 50%.

Så mon ikke jeg kan holde varmen i kulden den næste tid?

3 kommentarer:

 1. Hej Chau!

  Jeg har længe fulgt din blog, og synes at du gør det rigtigt fint, personligt og spændende. Men jeg har undret mig lidt over, hvilken stil du egentlig har, for tit kan man ikke finde en rød gennemgående tråd i din påklædning, men du virker mere som en, der bærer tøj efter humør? Du er så god til at fortælle, hvad du tager på og hvorfor, men vil du måske fortælle lidt om stilinspiration og hvad du stræber efter i dit samlede modebillede? Alt i alt synes jeg, du har en fantastisk garderobe, den må være enorm og spændende at gå på jagt i...

  Mvh. en anonym og fast læser.

  SvarSlet
 2. Hej Anonym,
  Tak for din kommentar. Det er dejligt at der er en læser som har bemærket at min stil er ret så blandet og forskelligt. Jeg klæder mig altid efter mit humør og hvad jeg har lyst til i det øjeblik jeg skal have noget på, dog har jeg altid i tankerne om jeg skal noget i løbet af dagen. Det kan være møder, som gør at jeg klæder mig klassisk/konservativt for at få et bestemt budskab igennem. Det kan være i en arbejdssituation, hvor jeg møder fremmede mennesker og der kan et outfit med fek.s. nitter og dødningehovedet nemt skabe forvirring i det fag jeg er i.

  Jeg er meget inspireret af forskellige årtier og synes alle årtier har noget at byde på. Jeg har altid fra min teenagealder gerne ville "klædes ud". Dvs. den ene dag kunne jeg ligne en som skulle til alperne, være rockstar, klædt i flower power, blomsterpige, officechic, etc. Jeg bliver selvfølgelig inspireret af moden, på gadeplan, modemagasinerne, aviser, modeblogs som jeg læser.

  Så du har ret i at jeg ikke har en gennemgående råd tråd i min påklædning, og det er fordi jeg klæder mig på, afhængig af humør og lyst. Det giver tilgengæld som du siger et overfyldt klædeskab og jeg kan godt blive overrasket til tider. Jeg kan ofte finde noget i mit skab, som jeg ikke har brugt i lang tid, men det behøver ikke betyde at jeg ikke kan lide det. Ofte tror mine kolleger at jeg har fået nyt tøj, men det er fordi jeg sætter det sammen med andet tøj, så det virker som om det er nyt.

  Med min blog vil jeg blot inspirere andre. Jeg synes personligt ikke, det er nogen kunst at klæde sig smart på, hvis man køber alt det nye som kommer ud i butikkerne og de dyre designertøj. Derfor bliver jeg mest inspireret af de blogs, som formår at blande highstreet med dyrt og med vintage. Det synes jeg giver et mere personligt præg ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Ih, tak for dit lange og gode svar... Det var pænt af dig at give dig tid til at fortælle lidt mere om dig selv og din mode.
  Jeg vil fortsat følge din blog, du er rigtig spændende at følge!

  Med venlig hilsen og god weekend.

  SvarSlet