torsdag den 28. januar 2010

me in wide leg denimjeansdenimjeans hm, silkeskjorte zara, fletbælte mulberry, fletkurv manoush, lædertaske thussardi

Inspireret af dette indlæg jeg lavede med brede denimjeans, fik jeg lyst til at prøve looket af. Jeg har haft de her denim jeans liggende i snart to år og de er aldrig blevet brugt. Jeg synes ikke de klæder mine små hobbitben. Jeg er stadig ikke overbevist.
Det endelig look synes jeg bliver lidt Jane Birken agtigt. Hvad synes du?

6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint det sæt :D

  SvarSlet
 2. ej hvor er de fine til dig!!! godt at du endelig fik den i brug

  SvarSlet
 3. Jeg synes du ser smadder godt ud, har selv jagtet det perfekte par i snart to år, men de er stadig ikke dukket op. Men dine ligner det perfekte par, og så endda fra H&M :)

  SvarSlet
 4. jeg synes faktisk de ser godt ud til dig, selvom jeg også altid selv har holdt mig fra brede bukser fordi jeg er lav. synes dog det ser lidt "forkert" ud at der ikke lige titter en skosnude frem :)

  SvarSlet
 5. Jeg ELSKER det og har selv brugt sådanne bukser tidligere. Tror det handler om at tage høje hæle på - gerne med en grov plateau eller lignende så man får benene til at fremstå længere... Synes det er et virkeligt klædeligt sæt til dig på alle måder!

  SvarSlet
 6. Hvor er I søde alle sammen :-) tak for kompliment.

  De ville være perfekt hvis de havde en lidt høj talje, så man på den måde kunne få lidt længere ben. Jeg har faktisk mine COS plateau støvler på og bukserne er endda sat op med sikkerhedsnåle for ikke at jeg slæbte den hen ad gulvet. Grunden til man ikke kan se skoene er at buksebenene er så brede forneden at de simpelthen går ud over dækker dem :-) men jeg vil også helst foretrække man kunne se snuden ;-)

  /Chau

  SvarSlet