torsdag den 28. januar 2010

buying overknee boots // emmanuelle altfoto: the sartorialist
foto: zara lookbook winter09 - nitrolicious


Jeg fandt disse ruskinds thigh high støvler i Zara til en helt god pris. Mine trofaste læsere ved jeg har været på jagt efter de perfekte overknee støvler sidste år, hvor jeg fik prøvet en del. Der var dem fra Jimmy Choo for hm, Lonnie støvlen fra Friis og Britany platform overknee fra Topshop. Det blev ingen af dem af mange forskellige grunde. Det endte til sidst med Claudia fra Asos. De er i grå ruskind og de er overknee. Men jeg har også haft udkig efter de her fra Zara, som er i sort ruskind, men som så meget andet hos Zara blev de nærmest revet væk sammen med de sorte læder overknee med lidt plateau.
Igår så jeg begge modeller i Zara og skyndte mig at hive dem ned fra hylden da jeg så dem. Dem i læder lagde jeg tilbage igen, da de var svære at lyne (lynlås i siden) også var de i blank læder som jeg personligt synes associere til verdens ældste erhverv. Hælen på støvlen er høj, ca. 11 -12cm og plateau på dem var pænt moderat høje, så hæl højde var nok de 10-11cm med plateau.

Men det var LOVE ved første prøvning af de andre i ruskind. De er smørbløde i skindet og lette at tage på. Lynlåsen er bagtil. Jeg kan især godt lide de er uden plateau fordi jeg synes det er mere elegant og lettere at gå med. Det er også et plus at de er i ruskind og man kan selv vælge om man vil have skaftet trukket hel op eller bare over knæet. Hælhøjden er også perfekt, de er ikke for høje og kan bruges til hverdag.

Jeg vil style dem som min favorit stylist franske Emmanuelle Alt. Jeg har prøvet at style dem i dag, så stayed tuned...

Nu kører sønnike og jeg afsted hjem til min mor og far for at spise :-) også mødes vi med brormand og min mand hos dem. Skønt at slippe for at tænke på at lave mad også elsker jeg bare at komme hjem til mors mad.

4 kommentarer:

 1. Er helt vildt misundelig på dit fund hos Zara! Jeg har jagtet de grå Claudia støvler hos Asos siden jeg så dem hos dig, men nåede ikke at bestille dem i tide (min kæreste syntes jeg havde brugt allllt for mange penge på sko på det sidste...så jeg gik og ventede til de kom ned i en rigtig god pris...og pludselig var de udsolgt *øv*) Så jeg mangler stadig nogle fine overknees. Havde de flere tilbage i Zara? og hvad kostede de?

  Charlotte
  www.fashionchili.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Uh de ser skønne ud, og godt du har fundet din "mage" hehe.
  Glæder mig til at se dem på.
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte,
  øv, hvor ærgerligt for dig med Claudia støvlen. Ja, sommetider skal man altså slå til med det samme. Der var 2 par tilbage i læder, jeg så ingen af de her tilbage. Jeg tror det var det sidste par. Hvad bruger du i str?
  De kostede 399,- sat ned fra 1499.-
  så det synes jeg er et scoop :-)

  Men ring til zara og høre om der er flere tilbage.
  held og lykke med din søgen efter overknee støvlen :-)

  /Chau

  SvarSlet
 4. Hej Chau,

  Ja 399 lyder billigt for overknee støvlerne - jeg ville også have snuppet dem med det samme! Jeg bruger str. 38 - men er mest til ruskindsversionen. Tror heller ikke det blanke læder er noget for mig. Jeg prøver at ringe til Zara i morgen :-)

  SvarSlet